"Ήθελα να πάρω φόρα να πηδήξω στην πισίνα" μετά το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο

Life
"Ήθελα να πάρω φόρα να πηδήξω στην πισίνα" μετά το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σχολίασε τον χαμηλό βαθμό που έδωσε η ελληνική κριτική επιτροπή στο τραγούδι της Κύπρου στην Eurovision.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι μόλις άκουσε το 4άρι ήθελε να πηδήξει στην… πισίνα, ενώ ανέφερε ότι η βαθμολογία ήταν άδικη.

«Ήθελα να πάρω φόρα να πηδήξω στην πισίνα. Να συνέλθω από αυτό που έβλεπα. Καθόμουν εδώ έξω στον κήπο Σάββατο βράδυ έβλεπα τη Eurovion με παρέα. Και όταν ήρθε το 4αρι. Άκουσα εδώ όλη τη γειτονιά να γιουχάρει με το 4άρι. Δεν το έχω ακούσει ξανά αυτό να συμβαίνει», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Πραγματικά, δεν υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης εδώ πέρα. Τους έχει κάνει εντύπωση σε όλους. Πώς αδίκησαν αυτό το παιδί; Μιλάμε για παράφορη αδικία. Δεν ξέρω ποιος, τι, γιατί και για ποιον λόγο;» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου υποστήριξε: «Για το ότι δεν θα γίνει ένσταση από πλευράς Κύπρου, απάντησε: «Εμένα με στεναχωρεί που δεν θα γίνει ένσταση, ως Κύπριο καλλιτέχνη. Εγώ αν ήμουν Andrew Lamprou δεν θα το δεχόμουν με τίποτα. Άλλο πράγμα είναι η αξιοπρέπεια κι άλλο η παράφορη αδικία. Πρέπει να το ψάξουμε αυτό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News