Σταμάτης Γαρδέλης: Τι λέει για ερωτική σκηνή που είχε με συμπρωταγωνίστριά του: «Ήταν φυσική και ο σκηνοθέτης μας άφησε» (vid)

Life
Σταμάτης Γαρδέλης: Τι λέει για ερωτική σκηνή που είχε με συμπρωταγωνίστριά του: «Ήταν φυσική και ο σκηνοθέτης μας άφησε» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είχαμε μία ερωτική σκηνή σε μία ταινία κάτω από τα σκεπάσματα κι ήταν πολύ φυσική, τόσο που ο σκηνοθέτης το κατάλαβε και έκανε break», είπε ο ηθοποιός

Για την καριέρα του αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε σε εκπομπή lifestyle της τηλεόρασης ο Σταμάτης Γαρδέλης. Έδωσε όμως και μια «πικάντικη» λεπτομέρεια από τα γυρίσματα ερωτικής σκηνής με συμπρωταγωνίστριά του που έπαψε να είναι γύρισμα και έγινε... αληθινή!

«Υπήρξαν πολλές σχέσεις με συμπρωταγωνίστριές μου που δεν μάθατε. Οι περισσότερες επαφές, πιο στενές και τις προχωρημένες ήταν με τις παρτενέρ μου. Εκεί γίνονταν κάποιες ακρότητες, που δε θα συμμετείχα σήμερα σε αυτές κι ούτε θα δεχόμουν τέτοιες καταστάσεις.Είχα μια σχέση με μία κοπελίτσα εκείνη την εποχή το ’80 κι είχαμε μία ερωτική σκηνή σε μία ταινία κάτω από τα σκεπάσματα κι ήταν πολύ φυσική, τόσο που ο σκηνοθέτης το κατάλαβε και κάναμε break» ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης στο «Happy Day».

«Έκλεισε την πόρτα και μας άφησε στο δωμάτιο. Ήταν πραγματική πράξη και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε γιατί είχαμε και σχέση και την ολοκληρώσαμε. Ήταν όλοι μέσα στο δωμάτιο από το συνεργείο, αλλά ο σκηνοθέτης είπε break παιδιά», πρόσθεσε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News