default-image

Tori Spelling: Όλη η οικογένεια της βαριά άρρωστη από την μούχλα

Life
Tori Spelling: Όλη η οικογένεια της βαριά άρρωστη από την μούχλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία τρομακτική αποκάλυψη προέβη η Τόρι Σπέλινγκ, καθώς κινδύνεψαν οι ζωές των μελών της οικογένειάς της.

Η οικογένεια της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού, αντιμετώπιζε για μήνες προβλήματα υγείας. Η ίδια έχει αποκτήσει πέντε παιδιά και όπως εξηγεί σε ανάρτησή της στο instagram, θεωρούσε πως ο λόγος που ήταν συνεχώς άρρωστοι, οφειλόταν σε ιώσεις που κολλούσαν τα μικρά στο σχολείο. Προβληματισμένη για τις συνεχείς αρρώστιες, κάλεσε ειδικούς να “εξετάσουν” το σπίτι, τότε ήταν που η Τόρι Σπέλινγκ ανακάλυψε πως το σπίτι της έχει μολυνθεί από ακραία μούχλα.

«Να ‘μαστε πάλι στα επείγοντα. Είμαστε όλοι άρρωστοι εδώ και μήνες. Γινόμαστε καλύτερα και μετά αρρωσταίνουμε ξανά. Σκεφτόμουν λοιπόν, ότι αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μικρά παιδιά στο σχολείο. Απλά φέρνουν συνεχώς αρρώστιες στο σπίτι. Αλλά, όταν φτάνουμε στο σημείο να είναι στο σπίτι άρρωστα περισσότερο από ό,τι στο σχολείο, έπρεπε να επανεκτιμήσουμε το τι συνέβαινε. Τα παιδιά θα είναι παιδιά, αλλά όταν είχα τα μικρότερά μου (10 και 6 ετών) τόσο άρρωστα, που κοιμούνται όλοι μέρα και ζαλίζονταν απλώς με το να στέκονταν, ήξερα ότι κάτι μεγαλύτερο συνέβαινε» έγραψε αρχικά στο post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ενώ δήλωσε πως παρ’ ότι είναι όλοι άρρωστοι, ψάχνουν τρόπο να φύγουν το συντομότερο δυνατόν από το σπίτι, που μέχρι πρότινος έμεναν και που αποδείχθηκε επικίνδυνο για την υγεία τους. Στην ανάρτηση της κοινοποίησε και κάποιες φωτογραφίες, μαζί με τα μικρότερα παιδιά της, τα οποία είναι εμφανώς ταλαιπωρημένα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News