Σακίρα: Φήμες για σχέση με τον Τομ Κρουζ - Άναψε «φωτιές» το gp της Formula 1 (pics)

Life
Σακίρα: Φήμες για σχέση με τον Τομ Κρουζ - Άναψε «φωτιές» το gp της Formula 1 (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα βίντεο που κατέγραψε κάποιο άτομο από την εκδήλωση, φαίνεται πώς η τραγουδίστρια βρίσκεται στις κερκίδες της πίστας και μιλάει με τον διάσημο ηθοποιό

Η Σακίρα εθεάθη να απολαμβάνει τη ζωή της στο Μαϊάμι σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, καθώς η Κολομβιανή τραγουδίστρια πήγε στον αγώνα της Formula 1.

Η τραγουδίστρια ήταν μαζί με τα παιδιά της, όμως δεν συνοδευόταν μόνο από εκείνα, αλλά και από έναν διάσημο ηθοποιό. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον σούπερ-σταρ Τομ Κρουζ.

Οι δύο σταρ απαθανατίστηκαν να περνάνε χρόνο την Κυριακή, καθώς παρακολουθούσαν το Grand Prix Formula One 2023 στο Μαϊάμι.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, η Σακίρα και ο Κρουζ φαίνεται να γελάνε και να περνάνε καλά.

Σε ένα βίντεο που κατέγραψε κάποιο άτομο από την εκδήλωση, φαίνεται πώς η τραγουδίστρια βρίσκεται στις κερκίδες της πίστας και μιλάει με τον διάσημο ηθοποιό. Κάποια στιγμή, ένα από τα παιδιά της τη διέκοψε από τη συνομιλία με τον Κρουζ, καθώς ξεκίνησε να παίζει και να την αγκαλιάζει.

https://twitter.com/PopBase/status/1655322063681515520

Ο 60χρονος ηθοποιός φορούσε ένα λευκό πουκάμισο πόλο και είχε τα μαλλιά του σχετικά ατημέλητα. Η 46χρονη Σακίρα, φορούσε ένα σέξι πράσινο τοπ που αναδείκνυε το ντεκολτέ της, σύμφωνα με το protothema.gr.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και άλλες διασημότητες, όπως ο ράπερ WillIAm, ο οποίος επίσης έβγαλε φωτογραφία και την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλες διασημότητες στο Grand Prix του Μαϊάμι ήταν οι θρύλοι του τένις Σερένα και Βένους Γουίλιαμς, ο πρώην μποξέρ Μάικ Τάισον, ο τενίστας Ρότζερ Φέντερερ, ο ηθοποιός Βιν Ντίζελ, η τραγουδίστρια Becky G και άλλοι.

Η Σακίρα το Σάββατο αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της Ζεράρντ Πικέ, ενώ παρέλαβε το βραβείο Billboard για τη «Γυναίκα της Χρονιάς» στο «Latin Women in Music Gala».

Η Κολομβιανή καλλονή ήταν εμφανώς συγκινημένη ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις της για την αγάπη και τις σχέσεις - ένα χρόνο μετά τον πικρό χωρισμό της από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Η τραγουδίστρια έκλεισε την ομιλία της λέγοντας ότι η μουσική τη βοήθησε να περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, είπε: «Όταν ένιωθα πιο χαμένη, η μουσική ήταν αυτή που με έβαλε στο δρόμο της επιστροφής στον εαυτό μου».

Ο Πικέ είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες περί απιστίας μετά τον χωρισμό του από τη Κολομβιανή σταρ και τώρα έχει βρίσκεται σε ένα νέο ειδύλλιο με την 23χρονη, Κλάρα Κία.

https://twitter.com/GQSports/status/1655335796675584001

Η Σακίρα πρόσθεσε: «Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον να αγαπά ή να αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι. Η αναζήτηση του άλλου αντικαθίσταται από την αναζήτηση του εαυτού μας, όταν η επιθυμία να είναι κανείς τέλειος αντικαθίσταται από την επιθυμία να είναι αυθεντικός».

Στη συνέχεια η Σακίρα απευθύνθηκε στις γυναίκες παντού και δήλωσε: «Οι γυναίκες είναι πολύ πιο δυνατές από ό,τι νομίζουμε. Είμαστε πιο γενναίες από ό,τι νομίζουμε. Νομίζω ότι είμαστε επίσης πιο ανεξάρτητες από ό,τι μας έχουν μάθει να είμαστε. Ποια γυναίκα δεν έχει περάσει την εμπειρία να αναζητά την προσοχή, τη στοργή ή την έγκριση των άλλων και να ξεχνάει τον εαυτό της; Μου έχει συμβεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News