Ελένη Τσολάκη: Εμμονικός θαυμαστής την ακολούθησε μέχρι την Κρήτη!

Life
Ελένη Τσολάκη: Εμμονικός θαυμαστής την ακολούθησε μέχρι την Κρήτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με ακολουθούσε όπου έπαιζα μουσική αλλά… σε όλη την Ελλάδα! Δηλαδή ήμουν στην Κρήτη και ήταν στην Κρήτη, την άλλη μέρα ήμουν στη Θεσσαλονίκη και ήταν στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε

Την Ελένη Τσολάκη φιλοξένησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο πλατό της εκπομπής Night Out το βράδυ της Πέμπτης (4/5) στο MEGA. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου στο OPEN αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τα δύο ακραία περιστατικά που έζησε στο πρόσφατο παρελθόν από φανατικούς της θαυμαστές.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι εμμονικοί σε σημείο αρρώστιας, άρα θεωρώ ότι για αυτό η έναρξη δεν είναι ο θαυμασμός για έναν άνθρωπο. Γιατί όταν υπάρχει φόβος από τον άλλον, σταματάει να υπάρχει θαυμασμός ή μια αγνή πρόθεση για να δείξεις ότι έχεις στο μυαλό σου. Μου έχει συμβεί και μάλιστα δύο φορές, τη μία την είπα και στην εκπομπή φέτος. Ήταν η πρώτη φορά στον Alpha που κάθε φορά που σχολούσα από τη δουλειά, ένα αυτοκίνητο με περίμενε έξω ακριβώς από το κανάλι και με ακολουθούσε όπου και να πήγαινα, ό,τι κι αν είχε η μέρα μου. Δηλαδή σε όλες τις δουλειές μου. Όταν άρχισα να το αντιλαμβάνομαι αυτό, κάποια στιγμή που φοβήθηκα πολύ, σταμάτησα στο κέντρο της Αθήνας, κατέβηκε αυτός και ήρθε και μου χτυπούσε με τα χέρια το παρμπρίζ» είπε και πρόσθεσε:

«Καταλήξαμε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα και τον αξιωματικό υπηρεσίας που, όταν μπήκαμε και οι δυο μέσα, ο άνθρωπος αυτός έκανε ότι δεν με ξέρει και γύρισε και είπε στον αστυνομικό πως “δεν την ξέρω την κοπέλα, λέει κάποιες τρέλες πρώτη φορά στη ζωή μου την βλέπω”. Δεν προχώρησα όμως σε μήνυση ούτε σε οτιδήποτε άλλο γιατί αισθάνθηκα ότι θα συνετιστεί και θα σταματήσει ανάλογες συμπεριφορές. Δυο μέρες όμως μετά ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου».

«Και η δεύτερη φορά ήταν, πάλι ήμουν στον Alpha, με έναν άνθρωπο που με ακολουθούσε όπου έπαιζα μουσική αλλά… σε όλη την Ελλάδα! Δηλαδή ήμουν στην Κρήτη και ήταν στην Κρήτη, την άλλη μέρα ήμουν στη Θεσσαλονίκη και ήταν στη Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή βρέθηκε πάλι μπροστά μου σε μια δουλειά και ήταν λίγο επιθετικός αλλά ήμουν μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά, αν δεν κάνω λάθος, μπήκε εκείνος στη μέση και τον διώξαμε. Ήταν επιθετικός» ανέφερε.

«Δεν είμαστε όλοι για όλα, θα ήταν ψεύτικο να πλασαριστώ ξαφνικά ενημερωτική»

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε από καρδιάς και για την υπάρχουσα φάση στην τηλεοπτική της διαδρομή και την απόφαση να μην συμπεριλάβει ενημερωτικά θέματα στην ψυχαγωγική της εκπομπή.

Ειδικότερα, η Ελένη Τσολάκη εξομολογήθηκε πως «είμαι χαρούμενη γιατί φέτος, μετά από 17 σχεδόν χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση, αισθάνομαι πιο πολύ ο εαυτός μου. Δηλαδή αισθάνομαι ότι δεν υποδύομαι κάποιο ρόλο, δεν προσπαθώ να γίνω αρεστή και να πω αυτό που πρέπει. Αισθάνομαι πιο ασφαλής με μένα και αυτό αισθάνομαι ότι βγαίνει και τηλεοπτικά και τώρα αισθάνομαι ότι πατάω» είπε και συνέχισε:

«Σίγουρα για να βρει ένας παρουσιαστής ή ένας άνθρωπος που κάνει τηλεόραση την προσωπικότητα του μέσα σε αυτή τη δουλειά, θα ακολουθήσει πολλές διαδρομές. Δηλαδή η εμπειρία θα βοηθήσει πάρα πολύ μέσα στα χρόνια να κατασταλάξεις στο τι είσαι και η ωριμότητα που έρχεται σιγά σιγά. Δυσκολίες υπάρχουν πάντα σε όλες τις δουλειές αλλά μαθήματα είναι όλα».

Όσον αφορά την επικαιρότητα και την ενημέρωση που εμπεριέχεται πια σε πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές, η γνωστή παρουσιάστρια τόνισε τα εξής. «Ήταν πολύ μεγάλο το δίλημμα γιατί με όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία τρία χρόνια, όπως το metoo που ήρθε στη ζωή μας και ένα ποδαράκι του είναι στην ψυχαγωγία γιατί οι άνθρωποι που απασχόλησαν το metoo από το θέατρο προέρχονται και άρα ήταν κάτι που θα πιάναμε εμείς σαν ψυχαγωγική εκπομπή. Μετά ήρθαν άλλα θέματα τα οποία αποφάσισαν άλλες εκπομπές να τα παίξουν. Είναι ένα ηθικό δίλημμα μέσα σου και λες “πως συμβαίνουν τώρα όλα αυτά και εγώ μπορώ να βγω και να πω χαμογελάστε;”. Όμως το ξεχώρισα λίγο από την επαγγελματική μου ιδιότητα. Θεώρησα ότι αυτό που θέλει να δει από μένα ο κόσμος δεν είναι ενημέρωση. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που το κάνουν πάρα πολύ καλά, υπάρχουν εκπομπές που έχουν στελεχώσει τις ομάδες με αυτό τον τρόπο ώστε να μπορούν να το καλύψουν. Εμείς ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι ψυχαγωγικό άρα, αν μπαίναμε στο τριπάκι να κάνουμε και λίγο ενημέρωση, νομίζω πως θα ήταν λάθος» συμπλήρωσε για να καταλήξει:.

«Δεν έχουμε φέτος καθόλου ενημέρωση, ήταν μια απόφαση πολύ συνειδητή και αισθάνομαι πως ήταν και πολύ σωστή όσο περνάει ο καιρός. Γιατί πάντα αυτά εμπεριέχουν ένα ρίσκο και δεν ξέρεις, δεν είμαστε όλοι για όλα και πρέπει σιγά σιγά και μεγαλώνοντας να έχουμε επίγνωση, ο καθένας για τον εαυτό του, τι μπορούμε να κάνουμε καλά. Θα ήταν ψεύτικο αν πήγαινα εγώ να πλασαριστώ ξαφνικά ενημερωτική».

Για την τηλεθέαση και τα νούμερα απάντησε: «Είχα από μόνη μου ψύχωση με τα νούμερα. Σε αυτή τη δουλειά δεν γίνεται να μην σε ενδιαφέρουν τα νούμερα γιατί είναι δουλειά σου. Με ενδιαφέρει τι θέλει ο κόσμος και φυσικά θα κάνουμε αλλαγές στην σκαλέτα. Και σε εκπομπές που συμμετείχα και δεν ήμουν η επικεφαλής πάλι είχα την ψύχωση με τα νούμερα».

«Δεν μου έχουν πει κατάμουτρα ότι δεν κάνω για εκπομπή, αλλά το καταλαβαίνεις και πονάει πολύ»

Αναφέρθηκε επίσης στην απόφασή της να μετακομίσει στην Αθήνα, να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και στο ποια είναι τελικά η αλήθεια του επαγγέλματος.

«Το όνειρό μου ήταν να περάσω γυμναστική ακαδημία και δούλευα σε γυμναστήρια. Και κάπου στα 19 μπαίνει και η τηλεόραση στη ζωή μου. Χωρίς να έχω κάποια συναίσθηση του τι είναι και πού θα με πάει, είναι καμιά φορά αυτό που λένε ότι η ζωή σε πάει. Έχω πραγματοποιήσει όνειρα που δεν είχα κάνει και είμαι πολύ ευγνώμων. Ο αυτοσκοπός μου δεν είναι το μετά. Δεν είχα καμία δεύτερη σκέψη όταν ήρθα στην Αθήνα, ούτε φόβο. Ήμουν αυτό που λες all in. Στην Αθήνα ήρθα για τρεις μήνες και μετά υπέγραψα συμβόλαιο με τον Alpha, βρήκα σπίτι, εγκαταστάθηκα».

«Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός»

«Επειδή είχα μάθει να δουλεύω την εκπομπή, το κράτησα μέσα στα χρόνια. Αλλά η διαφορά στην Αθήνα μου έμεινε. Ο ανταγωνισμός υπάρχει και είναι φυσιολογικό. Μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι και είναι και το τι άνθρωπος είσαι. Με προβληματίζει αλλά όχι στο σημείο που θα γίνω ανταγωνιστική. Δεν το αναγνωρίζω πάνω μου. Είμαι πολύ απαιτητική από τον εαυτό μου και θέλω να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Τρικλοποδιές δεν ξέρω αν ήταν ή απλά η γνώμη τους για το άτομό μου ότι ήταν αυτή. Μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου ιδανικό για μια εκπομπή και η κρίση τους να είναι διαφορετική. Κατάμουτρα δεν μου είπαν ότι δεν κάνω αλλά το καταλαβαίνεις, πονάει. Ειδικά όταν αυτό που βλέπει ο άλλος είναι αυτό που δεν είσαι εσύ. Άλλες φορές με πείσμωνε, με στεναχωρούσε, έλεγα “γιατί”, προσπαθούσα να αποδείξω ότι δεν ισχύει. Είναι μια δουλειά που υπάρχει το αντικειμενικό κριτήριο, όπως για παράδειγμα τα νούμερα.

Το κυριότερο μάθημα της τηλεόρασης που έχω μάθει είναι “πώς ότι λάμπει δεν είναι χρυσός”. Φαίνεται γοητευτικό, ωραίο αλλά από μέσα είναι διαφορετικό. Ένα άλλο μάθημα είναι να βάζω την λογική μου και όχι την καρδιά μου στις επαγγελματικές μου αποφάσεις.

Όσα χρόνια είμαι στην Αθήνα έκανα μεγάλη συνεργασία με τον Alpha, μετά ένα χρόνο με τον ΣΚΑΪ και πλέον στο OPEN, είμαι των σταθερών “σχέσεων”».

Τι θα κάνει τη νέα σεζόν;

«Είναι τιμητικό να χτυπάει το τηλέφωνό σου. Με το ΟΡΕΝ έχω καλή συνεργασία, δεν έχω μιλήσει αλλά θα δούμε! Θα φανεί! Προτεραιότητά μου είναι το ΟΡΕΝ. Θα ήθελα να κάνω τηλεπαιχνίδια. Η εκπομπή που κάνω τώρα είναι αυτό που αγαπώ περισσότερο. Λίγο πιο κάτω θα σου έβαζα μια ταξιδιωτική. Μου αρέσει πολύ η επαφή με τον κόσμο και η επικοινωνία. Ιδανικά μου αρέσει αυτό που κάνω τώρα. Η ζωή μου έχει μάθει να μην λέω ποτέ “ποτέ” αλλά δύσκολα θα παρουσίαζα ριάλιτι σαν το Bachelor. Είναι προγράμματα που δεν βλέπω και εγώ. Το Survivor θα το παρουσίαζα για πολλούς λόγους. Δεν θα συμμετείχα ποτέ αλλά θα το παρουσίαζα».

Γάμος και οικογένεια

«Αισθάνομαι ότι δεν αλλάζει την σχέση ο έγγαμος βίος αλλά τα παιδιά. Εκεί ξεκινάς από την αρχή, αλλάζει η καθημερινότητά σου, το είναι. Ένας γάμος που δεν υπάρχει παιδάκι είναι σαν μακροχρόνια σχέση. Κυριάρχησε το συναίσθημά μου για να κάνω έναν γάμο. Ως σύζυγος είμαι Θεσσαλονικιά. Είμαι πολύ της φροντίδας, να δείξω ενδιαφέρον. Γίνομαι σαν τη μαμά μου σε αυτό το κομμάτι. Νιώθω έτοιμη να γίνω μητέρα αλλά χωρίς να σημαίνει πώς αν δεν συμβεί δεν πρέπει να υπάρχει. Έρχονται τα πράγματα όταν είναι να έρθουν και το βασικότερο είναι να αισθανόμαστε εμείς καλά. Σχέδια για το μέλλον δεν κάνω πια. Με όλα αυτά γύρω μας είναι σημαντικό είναι να ζεις το τώρα. Ό,τι μου φέρει η ζωή είμαι έτοιμη να το αγκαλιάσω και εάν δεν μου αρέσει, να το αφήσω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News