Μαρία Μενούνος: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και ότι περιμένει παιδί με παρένθετη μητέρα

Life
Μαρία Μενούνος: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και ότι περιμένει παιδί με παρένθετη μητέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Όλη αυτή η χρονιά ήταν για μένα ένα τραύμα, γεμάτη άγχος και κρίσεις"

Η Μαρία Μενούνος έδωσε μια συνέντευξη όπου αποκάλυψε την μάχη της με τον καρκίνο του παγκρέατος.

Η αγαπημένη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό «People» και εξέφρασε τη χαρά της για το παιδί που περιμλενει με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο τον Ιανουάριο, που ήταν μάλιστα στο στάδιο 2 και έδωσε μια μάχη, από την οποία βγήκε νικήτρια.

«Όλη αυτή η χρονιά ήταν για μένα ένα τραύμα, γεμάτη άγχος και κρίσεις», δήλωσε.

Η Μενούνος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός όγκου 3,9 εκατοστών και ελπίζει ότι η κοινοποίηση της ιστορίας της θα ενθαρρύνει άλλους να αναζητήσουν απαντήσεις για τα προβλήματα υγείας τους.

«Υπήρξε μια στιγμή που σχεδιάζαμε κάτι και ξαφνικά, όλα έγιναν υπερβολικά και σκέφτηκα: Ok, πρέπει να αναρρώσω», πρόσθεσε.

«Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν μέρη να πάνε, ώστε να προλάβουν αυτά τα πράγματα. Δεν μπορείς να αφήσεις τον φόβο να σε εμποδίζει. Πέρασα εκείνη τη φάση που φοβήθηκα κι εγώ, αλλά ευτυχώς στάθηκα τυχερή, γιατί το κατάλαβα νωρίς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Μενούνος περνάει μια τέτοια περιπέτεια με την υγεία της. Το 2017, είχε υποβληθεί ξανά σε θεραπεία, καθώς είχε διαγνωστεί με έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο.

«Η μαγνητική αποκάλυψε μία μάζα 3,9 εκατ. στο πάγκρεάς μου, η οποία επρόκειτο τελικά για νευροενδοκρινικό όγκο δευτέρου σταδίου, δηλαδή μια μορφή καρκίνου. Έλεγα «πώς γίνεται να είχα όγκο στον εγκέφαλο και τώρα καρκίνο στο πάγκρεας;». Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι ότι έρχεται ένα μωρό. Ήταν εξαιρετικά επώδυνο, αλλά έπρεπε να γίνω καλά», συμπλήρωσε.

Πριν διαγνώσουν τον καρκίνο στο πάγκρεας, οι γιατροί, θεώρησαν ότι για τους πόνους της ευθύνεται το γεγονός, ότι πάσχει από διαβήτη τύπου 1, ο οποίος πιθανότατα, είναι κληρονομικός από την οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της και ο αδερφός της πάσχουν επίσης.

Σύμφωνα με τον γιατρό της, η Μαρία Μενούνος είναι σε καλή κατάσταση στην υγεία της και δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία ή κάποια άλλη θεραπεία για τα επόμενα 5 χρόνια.

Πριν λίγο καιρό, η 44χρονη παρουσιάστρια και ο 55χρονος σύζυγός της αποκάλυψαν ότι περιμένουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας εν μέσω της μάχης της με τον καρκίνο.

«Είμαι τόσο ευγνώμων και τυχερή. Ο Θεός μου χάρισε ένα θαύμα. Θα εκτιμήσω την ύπαρξή της στη ζωή μου πολύ περισσότερο από όσο θα την εκτιμούσα πριν από αυτό το ταξίδι», είπε για το μωρό που περιμένει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News