Gwyneth Paltrow: Ποιος είναι καλύτερος εραστής ο Brad Pitt ή Ben Affleck; (vid)

Life
Gwyneth Paltrow: Ποιος είναι καλύτερος εραστής ο Brad Pitt ή Ben Affleck; (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 50χρονη σταρ έδωσε συνέντευξη στην Alex Cooper για τo podcast “Call Her Daddy” όταν υποχρεώθηκε να μιλήσει για το ερωτικό της παρελθόν με τους δύο κορυφαίους ηθοποιούς του Χόλιγουντ

Η Gwyneth Paltrow βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν κλήθηκε να συγκρίνει… ερωτικά τους δύο πρώην της, Brad Pitt και Ben Affleck. Χωρίς να θέλει να κακοκαρδίσει κανέναν από τους δύο, απάντησε ισορροπώντας ανάμεσα στην αλήθεια και την ευγένεια.

Η 50χρονη σταρ έδωσε συνέντευξη στην Alex Cooper για τo podcast “Call Her Daddy” όταν υποχρεώθηκε να μιλήσει για το ερωτικό της παρελθόν με τους δύο κορυφαίους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Είχε σχέση με τον Brad από το 1994, ενώ διέλυσαν τον αρραβώνα τους το 1997, επειδή ήταν 24 ετών και ένιωθε πως ήταν πολύ νέα για να παντρευτεί. Όπως είπε για τον χωρισμό τους: “Νομίζω ότι ήμουν πραγματικά παιδί… Δεν είχα εξερευνήσει ποια ήμουν, τι ήταν σημαντικό για μένα, ποια ήταν τα όριά μου. Οτιδήποτε τέτοιο. Έτσι, ράγισε εντελώς η καρδιά μου όταν χωρίσαμε, αλλά ήταν ακριβώς το σωστό εκείνη τη στιγμή, αλλά ήταν πολύ δύσκολο.” Στη συνέχεια είχε σχέση για τρία χρόνια με τον Ben.

Η Gwyneth δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια στις… καυτές ερωτήσεις, όπως ποιος από τους δύο πρώην ήταν καλύτερος στο κρεβάτι: “Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο. Επειδή με τον Brad ήταν σαν το είδος της μεγάλης χημείας, ο έρωτας της ζωής σου, κατά κάποιο τρόπο, εκείνη την εποχή και μετά ο Ben ήταν τεχνικά άριστος. Δεν το πιστεύω ότι η κόρη μου το ακούει αυτό” παρρατήρησε η σταρ .

Στην ερώτηση ποιον θεωρούσε καλύτερο ηθοποιό από τους δύο, είπε: “Είναι και οι δύο τόσο ταλαντούχοι. Και ο Ben είναι σπουδαίος σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Αλλά μάλλον θα πρέπει να πω ότι μόνο για την υποκριτική, ο Brad, αν σκεφτείς όλους τους διαφορετικούς ρόλους που έχει κάνει.

Η Gwyneth απάντησε, επίσης, και σε άλλες ερωτήσεις συγκρίνοντας τους δύο πρώην της. Όσον αφορά στο ποιος είχε καλύτερο στιλ, είπε: “Πιθανότατα ο Brad.”

Ποιος ήταν πιο ρομαντικός;

Ο Brad.

Ποιος ήταν πιο πιθανό να σε κάνει να γελάσεις;

Ο Ben.

Με ποιον ήταν πιο πιθανό να τσακωθείς;

Με τον Ben.

Ποιος ήταν πιο συντηρητικός;

Δεν είμαι σίγουρη ότι θα χαρακτήριζα κανέναν από τους δύο συντηρητικό.

Ποιος νοιαζόταν περισσότερο για την εμφάνισή του;

Δεν είμαι σίγουρης. Νιώθω ότι κανένας από τους δύο δεν ήταν πολύ ματαιόδοξος. Δεν με ελκύουν οι άντρες που κοιτάζονται συνέχεια στον καθρέφτη.

Ποιος φιλούσε καλύτερα;

Και οι δύο φιλούσαν καλά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News