Δέσποινα Βανδή: «Γεια σου ψήστη μου» - Τα viral βίντεο με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Life
Δέσποινα Βανδή: «Γεια σου ψήστη μου» - Τα viral βίντεο με τον Βασίλη Μπισμπίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωτομαγιά με φίλους έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Την απόλυτη ευτυχία τόσο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο βιώνει αυτήν την περίοδο η Δέσποινα Βανδή, που τα "έκαψε" την Πρωτομαγιά με τον αγαπημένο της. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε αναλάβει το ψήσιμο στο  μπάρμπεκιου και φυσικά η Δέσποινα του έδωσε το credit  φωνάζοντας “γεια σου ψήστη μου!”. Από το γλέντι η τραγουδίστρια ανέβασε τρία βιντεάκια στο TikTok, όπου φαίνεται πόσο το διασκέδασε η παρέα. 

https://www.tiktok.com/@desp1navandiofficial/video/7228231859874958619

Η τραγουδίστρια μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία από όλη την παρέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Καλό μήνα παιδιά!!! Αγάπη». 

Στη μεγάλη παρέα της Πρωτομαγιάς ήταν και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία πόζαρε χαμογελαστή στην αγκαλιά του συντρόφου της, Αλέξανδρου Πολυχρoνιάδη, με τον οποίο εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι.

Η Μελίνα έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και όλα αυτά τα χρόνια έχουν αναπτύξει μια αξιοζήλευτη σχέση μαμάς-κόρης. Δεν είναι λίγες οι φορές που η 19χρονη ποζάρει μέσα από το γυμναστήριο του συντρόφου της στα social media αφού ο 34χρονος γυμναστής προπονεί σχεδόν καθημερινά τη Μελίνα αλλά και τη Δέσποινα Βανδή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News