Η "Super Κατερίνα" αποκαλύπτει: "Είχα μια πολύ μεγάλη, γαμψή μύτη και είχα πάρα πολλά σπυριά"

Life
Η "Super Κατερίνα" αποκαλύπτει: "Είχα μια πολύ μεγάλη, γαμψή μύτη και είχα πάρα πολλά σπυριά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη δύσκολη εφηβεία που πέρασε - Δείτε το βίντεο

Για την δύσκολη εφηβεία που πέρασε και για τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση μίλησε από τον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα  η Κατερίνα Καινούργιου.

Τι ακριβώς είπε:  «Στο σχολείο ήμουν ένα παιδί πάρα πολύ ντροπαλό, είχα αρκετά παραπανίσια κιλά και ήμουν πάρα πολύ απεριποίητο. Σκέψου, δηλαδή, ότι οι γονείς μου δεν με άφηναν να βγάζω τα φρύδια μου όταν όλα τα άλλα κοριτσάκια είχα αρχίσει ήδη στο Λύκειο να περιποιούνται. Είχα μια πολύ μεγάλη, γαμψή μύτη και θυμάμαι ότι στην εφηβεία είχα αγριέψει πάρα πολύ και είχα πάρα πολλά σπυριά».

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cs89z1b0gf15

«Ήταν μια εικόνα που δεν είχε καμία σχέση με την σημερινή αλλά για να πω την αλήθεια δεν με πολυένοιαζε. Δεν ήμουν ένα κορίτσι που θα με φλέρταραν, δεν είχα αυτοπεποίθηση καθόλου. Πέρασα μια πολύ δύσκολη εφηβεία και πολλά κορίτσια την περνάνε και όχι μόνο εξωτερικά. Βγαίνει και στα ορμονικά σου και κλείνεσαι στον εαυτό σου» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, είπε: «Δούλεψα πάρα πολύ με τον εαυτό μου και κάθε πράγμα πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται στον καιρό του. Δηλαδή στεναχωριέμαι όταν βλέπω κορίτσια, 13 και 14 χρονών, να βιάζονται να μεγαλώσουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News