Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Θα ασχολούνται όλοι με την κηδεία μου. Το φέρετρο μου θα έχει διαμάντια"

Life
Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Θα ασχολούνται όλοι με την κηδεία μου. Το φέρετρο μου θα έχει διαμάντια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τραγουδιστής θα έχει προπληρώσει για μοιρολογίστρες, χορωδία, αερόστατα

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βρέθηκε καλεσμένος στην στήλη της Φωτεινής Ψυχίδου στο Breakfast@Star σχολιάζοντας με χιουμοριστικό τρόπο, τον πώς φαντάζεται την κηδεία του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, όλοι θα ασχολούνται με την κηδεία του, ενώ το τελευταίο του ρούχο θα είναι γεμάτο παγιέτα από τη συλλογή της συζύγου του, Ιλάειρας Ζήση.

«Θα ασχολούνται όλοι με την κηδεία μου. Θα γίνει στην Κύπρο. Ναι, θα έχουμε χορωδία, 100μελή, αερόστατα με κεριά στον αέρα, θα φοράω ρούχα από τη συλλογή της Ιλάειρας, θα έχει πολλή παγιέτα καλή ώρα, για να ταιριάζουμε γιατί θα έχει πάει και η Ιλάειρα με παγιέτα. Τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cs5nv1xws6dt

«Θα τις έχω πληρώσει από πριν τις μοιρολογίστρες. Το φέρετρο θα έχει μια ποιότητα, θα είναι πιο λαμπερό, δεν θα έχει σβαρόφσκι επάνω; Κατά τη συντέλεια του κόσμου φαντάζεται ότι θα παίζει πιάνο και γύρω του θα γκρεμίζονται όλα! Δεν ξέρεις τι θα πει ζωή αν δεν μπεις στο φέρετρο με παγιέτα!» είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News