Milla Jovovich: Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει...σαν δυο σταγόνες νερό μάνα και κόρη

Life
Milla Jovovich: Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει...σαν δυο σταγόνες νερό μάνα και κόρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 15χρονη Ever Anderson πρωταγωνιστεί στην ταινία “Peter Pan & Wendy” και ποζάροντας στο κόκκινο χαλί κατά την πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη θύμισε έντονα τη 47χρονη μητέρα της

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και σίγουρα στην περίπτωση της κόρης της Milla Jovovich αυτό ισχύει σε απόλυτο βαθμό.

Η 15χρονη Ever Anderson πρωταγωνιστεί στην ταινία “Peter Pan & Wendy” και ποζάροντας στο κόκκινο χαλί κατά την πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη θύμισε έντονα τη 47χρονη μητέρα της.

Η έφηβη έμοιαζε υπέρλαμπρη μέσα στο γαλαζοπράσινο φόρεμά της. Η Milla έχει τρία παιδιά με τον σύζυγό της, που είναι ο σκηνοθέτης του “Resident Evil” , Paul W.S. Anderson, την Ever, την 7χρονη Dashiel και τη δίχρονη Osian.

Η Ever ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στην υποκριτική, έχοντας πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Black Widow ως νεαρή Natasha Romanoff και Peter Pan & Wendy. Η Ever μίλησε πρόσφατα για το γεγονός ότι ήταν παιδί ηθοποιός και αναγνώρισε ότι αν και αυτό σήμαινε ότι είχε μια “διαφορετική” παιδική ηλικία από άλλους, ήταν “αυτό που ήθελα να κάνω.”

Η Ever είπε, επίσης, ότι οι γονείς της από τη βιομηχανία του θεάματος της δίνουν συμβουλές και “σπουδαίες σημειώσεις” για το τι θα έπρεπε να “προσπαθήσει και να κάνει διαφορετικά” και της έχουν πει “να κάνει πάντα περισσότερα, να έχει πάντα περισσότερα ενδιαφέροντα και να ενδιαφέρεται πάντα για άλλα πράγματα.”

Η Milla μίλησε πρόσφατα για την ενασχόληση της κόρης της στην υποκριτική στο Entertainment Tonight, λέγοντας: “Από τη μία πλευρά είμαι τρομοκρατημένη γιατί ξέρω πόσο δύσκολη είναι αυτή η βιομηχανία. Και από την άλλη, είμαι πανευτυχής γιατί νιώθω ότι το παιδί μου έχει βρει το πάθος του και είναι πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό από τότε που ήταν πέντε ετών.”

Και πρόσθεσε: “Μεγάλωσε στα πλατό με τον πατέρα της και εμένα και, ξέρετε, φαίνεται ότι το μήλο δεν πέφτει μακριά από τη μηλιά.”

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News