Χάρι - Μέγκαν: Ειδικοί διάβασαν τα χείλη τους σε αγώνα του NBA

Life
Χάρι - Μέγκαν: Ειδικοί διάβασαν τα χείλη τους σε αγώνα του NBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τώρα ειδικοί που μπορούν να “διαβάζουν” τα χείλη αποκαλύπτουν τα όσα είπε το ζευγάρι στον αγώνα,

Πριν από λίγα 24ωρα, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν μαζί σε αγώνα του NBA. Μάλιστα, η κοινή εμφάνιση στον αγώνα των Λέικερς δεν ήταν τυχαία, καθώς με αυτόν τον τρόπο ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ διέψευσαν τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν, έπειτα και από την ανακοίνωση πως ο πρίγκιπας θα παρευρεθεί μόνος του, στην στέψη του πατέρα του.

Τώρα ειδικοί που μπορούν να “διαβάζουν” τα χείλη αποκαλύπτουν τα όσα είπε το ζευγάρι στον αγώνα, όταν η κάμερα τους έδειξε.

Σύμφωνα με την “Daily Mail“, ο διάσημος ειδικός Τζον Κασίντι δήλωσε στην “Sun” πως στην αρχή ενός στιγμιότυπου η Μέγκαν λέει στον Χάρι να “λογαριάσει“, με εκείνον να της απαντάει “ναι“, κάνοντάς της και ένα νεύμα. Στην συνέχεια η πρώην ηθοποιός, φέρεται να λέει: “Αυτό είναι υπέροχο, αυτό λέω“.

Ο Τζέρεμι Φρίμαν, επίσης ειδικός, ανέφερε στην “Mirror” πως πιστεύει ότι η Μέγκαν είπε στον άνδρα της “είναι υπέροχο“, με εκείνον να της απαντάει “ναι“, γνέφοντάς της και καταφατικά. Με την δούκισσα του Σάσεξ να συνεχίζει λέγοντας: “Σωστά, επειδή είναι το αγαπημένο σου εκεί“.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News