Τι είπε η Βάνα Μπάρμπα για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη (vid)

Life
Τι είπε η Βάνα Μπάρμπα για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ήξερα από πριν ότι θα «σκάσει» μια είδηση με γνωστό άνθρωπο που κακοποιεί γυναίκες"

Την δική της τοποθέτηση σχετικά με την υποθεση καταγγελίας του Αλέξη Γεωργούλη για κακοποίηση έκανε η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα από την εκπομπή«Super Κατερίνα» που ήταν καλεσμένη

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως νιώθει ντροπή που οι Έλληνες φαινόμαστε αναξιόπιστοι στο εξωτερικό, συμπληρώνοντας πως είναι πάντα με την πλευρά των θυμάτων.

//--> //-->

Αρχικά η Βάνα Μπάρμπα σχολίασε: «Δεν τον γνωρίζω δεν είχα ποτέ σχέσεις, ήταν ένα συμπαθητικό παιδί, τον είχα γνωρίσει πριν πάρα πολλά χρόνια. Νιώθω όμως μια βαθιά απογοήτευση, μία στενοχώρια γιατί πρώτα απ' όλα ντροπιάζεται η πατρίδα μας και από το θέμα της κυρίας Καϊλή που ήταν τραγικό. Δεν μπορεί οι Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό και ειδικά στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να είμαστε αναξιόπιστοι. Αισθάνομαι ντροπή. Για τον Αλέξη δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν γνωρίζω τι έγινε και τι δεν έγινε. Απλώς θα πω ότι είναι δυσάρεστο για άλλη μία φορά, γιατί προέρχεται πάλι από τον χώρο των καλλιτεχνών και αυτό είναι τρομακτικά δυσάρεστο. Δεν ξέρω αν είναι τα εξιλαστήρια θύματα, να πω ότι είμαι πάντα με τις γυναίκες. Παραταύτα αν και εφόσον τα πράγματα είναι έτσι δεν ξέρω τι να πω. Να χρησιμοποιείται κάτι για πολιτικούς λόγους; Εγώ δεν θέλω να πω πολλά γιατί δεν γνωρίζω αν όντως υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα, αν όντως γίνεται τέτοιο μπάχαλο, ένας εξευτελισμός των αξιών. Και τι μηνύματα περνάμε μηνύματα στα νέα παιδιά, πώς να μην απαξιώσουν την ελληνική πολιτική».

Στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε πως γνώριζε από πριν ότι θα ακουστεί κάτι για την υπόθεση: «Αν όντως το έχει κάνει αυτό θα φανεί. Όμως το ότι ακουγόμαστε στο ευρωκοινοβούλιο ότι οι Έλληνες είμαστε αναξιόπιστοι είναι τρομερό. Αυτό με τον Γεωργούλη το έχω ακούσει σε συζήτηση σε ένα πολιτικό τραπέζι, ότι τώρα θα "σκάσει" για έναν άνθρωπο, ο όποιος είναι πάρα πολύ γνωστός, που έχει κακοποιήσει γυναίκες και λέω αποκλείεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News