Τηλεγραφικά… Τα είδαμε και αυτά... Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Life
Τηλεγραφικά… Τα είδαμε και αυτά... Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση Γεωργούλη έκανε αναλύτριες ακόμα και αυτές που σχολιάζουν το outfit. Ο κιτρινισμός για μια ακόμη φορά δίνει πρωτιά στο ζεύγος
  • Ο τύπος έχει “χάσει την μπάλα” και δεν το ξέρει: Τελικά η δημοσιογραφική δεοντολογία είναι ζητούμενο, πόσω μάλλον όταν ο γνωστός γραφικός “γλύφτης” των πάντων κάνει, λέει, πολιτική ανάλυση γιατί το έχει από τότε που ήταν νεοσσός. Μόνο που στο μυαλό παρέμεινες άβουλος νεοσσός, αλλά δε φταίει αυτός. Φταίνε όλοι εκείνοι που έχουν “καταπιεί” το παραμύθι του και τον γυρνάνε δεξιά κι αριστερά σαν τρόπαιο. Μάλιστα, ορισμένοι, που πληρώνονται και από τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, έχουν γίνει κολαούζοι του και μάλιστα εκτίθενται.
  • Για δες τη σκαλέτα, καλή μου: Πρώτο θέμα Γεωργούλης, δεύτερο θέμα Γεωργούλης, τρίτο θέμα Γεωργούλης, τέταρτο θέμα Γεωργούλης. Δηλαδή μονοθεματικά βίντεο και πρόχειρα φτιαγμένα. Ξαφνικά θυμούνται και την τοπική επικαιρότητα. Έχουν και την αναλύτρια να τα κάνει μπάχαλο και την ίδια ώρα η ταυτότητα του μαγαζιού φαίνεται για μια ακόμη φορά. Θα μου πεις, παιχνιδάκι να γίνεται... Κοινωνία, τρέξε να σωθείς που τα “τίποτα” έγιναν και παράγοντες. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν... και μετά ξύπνησαν.
  • Κιτρινισμού το ανάγνωσμα: Η υπόθεση Γεωργούλη έκανε αναλύτριες ακόμα και αυτές που σχολιάζουν το outfit. Ο κιτρινισμός για μια ακόμη φορά δίνει πρωτιά στο ζεύγος. Η Τάτη έστειλε κάμερα στη μάνα του Γεωργούλη. Ο Ευαγγελάτος με τα γραφικά matrix ανέλυε μέχρι τελικής πτώσεως και η “Κατκέν” δήλωνε συντετριμμένη για όλα όσα άκουγε. Ρε παιδιά, δεν κουραστήκατε; Δεν έχετε βάλει μυαλό με τις “πατάτες” του παρελθόντος και η παράνοια δεν έχει τέλος, όπως και η κατηφόρα.
  • Άλλος με τη βάρκα μου...: Νύχτα Επιταφίου και ο γνωστός “κολαούζους” της πιάτσας σήκωνε το κινητό και φωτογράφιζε ό,τι θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο σχολιασμού. Με το σακάκι και ανερούβαλο στυλάκι, έχοντας τη γνωστή τσάντα να κρέμεται, έκανε, λέει, παραπολιτικό ρεπορτάζ. Μετά έκατσε και στο παρεάκι να τσιμπήσει κανένα θράψαλο. Αλήθεια εσύ μένεις σε παγκάκι; Γιατί πετάγεσαι από παντού οποιαδήποτε ώρα της μέρας και της νύχτας.
  • Κάτω από τη χαρουπιά γεννήθηκε η παρουσιάστρια: Όλοι γνωρίζουν το ποιόν της στο ρεπορτάζ. Όλοι ξέρουν ότι παίζει βρόμικα. Ναι, θα σου δώσω την ευκαιρία με αυτό το σχόλιο να πεις πάλι πως σου κάνουν πόλεμο. Μόνο που, όταν δηλώνεις παρουσιάστρια στο γνωστό καφέ που πας, βάλε δίπλα και τον τίτλο αυτός της “γλάστρας” του “τιτανομέγιστου τίποτα”. Ε, ρε γλέντια, προεκλογικά...
  • Εξαιρετικά και με τη “σφραγίδα” της “ΚΡΗΤΗ TV”: Εξαιρετικές οι εορταστικές προτάσεις για το Πάσχα από την “ΚΡΗΤΗ TV”. Παραγωγές προσαρμοσμένες στο σήμερα, με σημείο αναφοράς την παράδοση αλλά με μια ιδιαίτερη ματιά. Εξαιρετική η δουλειά με τον Βασίλη Σκουλά και τους Bρακοφόρους Κρήτης. Εξαιρετική και η πρόταση που μας ταξίδεψε στο ιστορικό Αρκάδι για να κάνουμε Λαμπρή. Όταν υπάρχει φαντασία, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.
  • Στο φουλ οι “μηχανές”: Οι κάλπες στήνονται 21 Μαΐου και τα δημοσιογραφικά γραφεία έχουν πάρει “φωτιά”. Υποψήφιοι παντού και προγραμματισμός στο “κόκκινο”. Η μάχη της τηλεόρασης και των εντυπώσεων έχει ξεκινήσει και την ίδια ώρα η αντίστροφη μέτρηση για τη λαϊκή ετυμηγορία είναι γεγονός. Ναι, οι εκλογές είναι γιορτή και ζητούμενο είναι να αναπτυχθεί ο προεκλογικός διάλογος. Να ακουστούν οι προτάσεις και κυρίως όλα να γίνουν στο φως, χωρίς ύπουλα παιχνίδια. Την ίδια ώρα, ξεκινούν και οι μεγάλες προεκλογικές εκδηλώσεις και ο σχεδιασμός θέλει την πλατεία Ελευθερίας να είναι, λέει, “μήλον της Έριδος” για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Άντε και καλές κάλπες!
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News