Anna Nicole Smith: "Θέλω πολλά χρήματα για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα" (pics, vid)

Life
Anna Nicole Smith: "Θέλω πολλά χρήματα για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα" (pics, vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντοκιμαντέρ "You Don't Know Me" για τη διάσημη Playmate δείχνει στιγμές από τον γάμο της με τον 89χρονο δισεκατομμυριούχο

Ένα  νέο ντοκιμαντέρ «You Don't Know Me», το τρέιλερ του οποίου κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, για την πολυτάραχη ζωή της αείμνηστης Playmate του Playboy, Άννα Νικόλ Σμιθ.

Το ντοκιμαντέρ αυτό αναφέρεται σε αρκετές προσωπικές στιγμές του μοντέλου,  όπως ο διάσημος γάμος της με τον 89χρονο δισεκατομμυριούχο Τζ. Χάουαρντ Μάρσαλ.

Το κλιπ διάρκειας δυόμισι λεπτών υπόσχεται μια αποκαλυπτική ματιά στην κληρονομιά της Άννα Νικόλ Σμιθ.

Η Σμιθ -γεννημένη ως Βίκυ Λυν Χόγκαν - πέθανε από τυχαία υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε ηλικία μόλις 39 ετών, τον Φεβρουάριο του 2007.

Στο τρέιλερ υπάρχει μια συνέντευξη του εκλιπόντος μοντέλου καθώς λέει: «Θέλω πολλά χρήματα για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα».

Δείτε το τρέιλερ

Λίγο αργότερα, ένας από αυτούς που πήραν συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ λέει: «Τότε γνώρισε τον Τζ. Χάουαρντ Μάρσαλ και ήταν δισεκατομμυριούχος».

Προβλήθηκαν αποσπάσματα από την οικογενειακή τους ζωή, μεταξύ των οποίων και ένα με τη Σμιθ πίσω από το τιμόνι μιας γουρούνας με τον Μάρσαλ πίσω της. Ένας άλλος σχολιαστής πρόσθεσε: «Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το πόσο πολύ αγαπούσαν ο ένας τον άλλον».

Η Σμιθ είχε γνωρίσει τον μεγιστάνα του πετρελαίου Μάρσαλ σε ένα στριπτιτζάδικο στο Χιούστον τον Οκτώβριο του 1991, ενώ εκείνη ήταν 24 ετών και εκείνος 86.

Οι δυο τους απόλαυσαν μια διετή σχέση, όπου ο Μάρσαλ την πλημμύριζε με ακριβά δώρα και είχε ζητήσει πολλές φορές το χέρι του μοντέλου σε γάμο.

Οι δυο τους τελικά παντρεύτηκαν στις 27 Ιουνίου 1994, γεγονός που οδήγησε σε εικασίες ότι η Σμιθ τον παντρεύτηκε μόνο για τα χρήματα, παρά την επιμονή της ότι τον αγαπούσε και ότι η ηλικία δεν είχε σημασία γι' αυτήν.

Ωστόσο, 13 μήνες μετά την ημέρα του γάμου τους, ο Μάρσαλ πέθανε σε ηλικία 90 ετών στις 4 Αυγούστου 1995. Αργότερα, η Σμιθ ενεπλάκη σε μια πολύ άσχημη δικαστική διαμάχη για την περιουσία του, καθώς της είχε υποσχεθεί προφορικά το ήμισυ της περιουσίας του, η οποία αποτελούνταν από το 16% της Koch Industries που άξιζε τότε 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Σμιθ εμφανίστηκε στο δικαστήριο να λέει: «Ήταν απλώς ένας υπέροχος άνθρωπος που αγαπούσα βαθιά».

Υπήρξε εξονυχιστικός έλεγχος από τα μέσα ενημέρωσης εκείνη την εποχή, καθώς ένας σχολιαστής είπε: «Ήταν συντετριμμένη από αυτά που έλεγαν τα μέσα ενημέρωσης γι' αυτήν».

Σε κάποιο σημείο μάλιστα εμφανίζεται περιτριγυρισμένη από δημοσιογράφους και φωτογράφους καθώς τους λέει: «Ήμουν πολύ γλυκιά μαζί σας και με κοροϊδέψατε».

Το δίλεπτο κλιπ ολοκληρώνεται με διάφορες σκηνές από τη δημόσια και την ιδιωτική της ζωή.

Ένας σχολιαστής ακούγεται να λέει: «Αυτό που βλέπετε στο κοινό είναι μια σεξοβόμβα, αλλά πίσω από τις σκηνές, είναι μια διαφορετική ιστορία. Το να είσαι μαζί της ήταν σαν μια βόλτα στο τρενάκι του λούνα παρκ. Η Άννα ήξερε πώς να δουλεύει το κοινό. Τίποτα δεν μπορούσε να τη σταματήσει. Αυτό ήταν που της κόστισε».

Η Σμιθ ήταν μόλις 39 ετών όταν πέθανε από τυχαία υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων στις 8 Φεβρουαρίου 2007, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ο γιος της Ντάνιελ πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2006 σε ηλικία 20 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών στις Μπαχάμες, μόλις τρεις ημέρες μετά τη γέννηση της αδελφής του Ντάνιελυν, που σήμερα είναι 16 ετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News