Lindsay Lohan: Η 36χρονη σταρ γιορτάζει τον ερχομό του πρώτου της παιδιού

Life
Lindsay Lohan: Η 36χρονη σταρ γιορτάζει τον ερχομό του πρώτου της παιδιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώθηκε με την οικογένεια και τους φίλους της για το baby shower της το Σαββατοκύριακο

Τον ερχομό του πρώτου της παιδιού γιορτάζει η  ηθοποιός Lindsay Lohan με την οικογένεια της και αγαπημένα της πρόσωπα!

Η 36χρονη σταρ του «Freaky Friday» ενώθηκε με την οικογένεια και τους φίλους της για το baby shower της το Σαββατοκύριακο, αφού ανακοίνωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη με τον σύζυγό της Bader Shammas τον περασμένο μήνα.

Οι γιορτές της Λόχαν φάνηκαν να έχουν ένα ρουστίκ θέμα, το κέντρο του τραπεζιού περιελάμβανε ένα λευκό ξύλινο κουτί με μια λευκή σύνθεση με λουλούδια και τις λέξεις «Oh Baby». Οι επισκέπτες απόλαυσαν επίσης ένα στρογγυλό κίτρινο παγωμένο κέικ με ασορτί λουλούδια στην κορυφή. Εκτός από επιδόρπια, στο πάρτι σερβίρονταν επίσης διάφορα συνοδευτικά και σαλάτες της Μέσης Ανατολής, όπως χούμους και baba ghanoush.

https://twitter.com/lavitalohan/status/1647395075326976001

Η ηθοποιός φορώντας ένα αμάνικο πορτοκαλί τοπ, μοιράστηκε μια φωτογραφία της με τη μητέρα της Ντίνα Λόχαν και την αδερφή της Αλιάνα Λόχαν να χαμογελούν στο τραπέζι.

Στο Instagram Story της έγραψε στη λεζάντα: "Πάρτε χρόνο για να χαμογελάσετε".

Η Lindsay μοιράστηκε επίσης μια selfie με την Aliana και πρόσθεσε ένα αυτοκόλλητο "Sisters" πάνω από την ανάρτησή της στο Story.

Μαζί με μια φωτογραφία της με το αστέρι του "The Parent Trap", η φίλη Juliet Angus έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: "Πέταξα στην πόλη για να ρίξω ντους στην πανέμορφη κοπέλα και τη λαμπερή μέλλουσα μαμά μου".

Ο μικρότερος αδερφός της Λόχαν, Ντακότα Λόχαν, μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία του να ποζάρει με τον Σάμμας και έγραψε: «Μα αδερφέ για μια ζωή».

Η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος και περίμενε το πρώτο της παιδί με τον Shammas, μετά τον γάμο της πέρυσι. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η μέλλουσα μαμά έγραψε λεζάντα σε μια φωτογραφία ενός onesie με το "coming soon..." γραμμένο πάνω της, "Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι!"

Η είδηση ​​της εγκυμοσύνης του ζευγαριού ήρθε αφότου η Lohan και ο Shammas αποκάλυψαν ότι οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί σε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram τον Ιούλιο του 2022. Εκείνη την εποχή, έγραψε τη λεζάντα της ανάρτησης, "Η αγάπη μου. Η ζωή μου. Η οικογένειά μου. Το μέλλον μου".

Η Lindsay και ο Bader επιβεβαίωσαν τον γάμο τους αφού η ηθοποιός τον αποκάλεσε «σύζυγό» της σε άλλη ανάρτησή της στην πλατφόρμα λίγο μετά.

Η Lohan και ο Shammas ζουν τώρα μαζί στο Ντουμπάι.

Επιμέλεια: Δώρα Σεραφειμίδη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News