Λευτέρης Πανταζής: Δούλευα ως σουβλατζής, υδραυλικός και παγοπώλης (vid)

Life
Λευτέρης Πανταζής: Δούλευα ως σουβλατζής, υδραυλικός και παγοπώλης (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής  τη Δευτέρα του Πάσχα και μίλησε για την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή.https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-crz2dlx14ou9

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός τραγουδιστήςμίλησε για τον  τρόπο που ξεκίνησε το τραγούδι και τα επαγγέλματα που έκανε μέχρι να γίνει διάσημος.

«Η μαμά έλεγε πάντα δικηγόρος, γιατρός, οι μαμάδες πάντα έτσι είναι. Ο μπαμπάς μου με πίστευε ο κακομοίρης, με αγαπούσε πάρα πολύ, που είχα αυτό το πάθος να γίνω τραγουδιστής και με πήγαινε σε ταινίες και με βοηθούσε. Έκανα πάρα πολλές δουλειές όσο μεγάλωνα. Σε επιπλάδικο ήμουνα πίσω από το μηχάνημα που έτρωγα όλους τους ρόζους, έκανα τον σουβλατζή στον Κορυδαλλό, η μαμά μου έκανε τις πίτες, εγώ τις τύλιγα. Δούλεψα υδραυλικός, πούλαγα πάγο στη γειτονιά. Συνάμα ψιλοτραγουδούσα».

Ο Λευτέρης Πανταζής ανέφερε στην εκπομπή και ένα περιστατικό, που τον έκανε να πάρει ακόμα πιο σοβαρά την αγάπη του για το τραγούδι: «Βλέπω στην Πλατεία Ελευθερίας δύο παιδιά, σταματάνε με ένα τρίκυκλο με τον μπαμπά τους και τραγουδάνε στο μαγαζί που πάω εγώ. Τα χάζεψα τραγούδησαν δύο τρία τραγούδια και μετά πήραν ένα πιατάκι και βγάλανε όσα βγάζω εγώ τον μήνα, αμάν λέω θα μάθω κιθάρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News