Βρέθηκε ο νέος Τζέιμς Μποντ; - Ο ιδανικός υποψήφιος... δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης

Life
Βρέθηκε ο νέος Τζέιμς Μποντ; - Ο ιδανικός υποψήφιος... δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κινηματογραφική βιομηχανία ψάχνει τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

Ενώ όλοι στοιχηματίζουν στους Idris Elba, Henry Cavill και Tom Hardy για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, μετά τον πολύ επιτυχημένο Ντάνιελ Γκρεγκ, ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης (AI)... δημιούργησε τον τέλειο πράκτορα!

Σύμφωνα με την Daily Mail, μια εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών παρείχε στο λογισμικό DeepDream Al τις απαιτήσεις για τον Μποντ, τις οποίες έθεσε η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι.

Σύμφωνα με αυτές ο ηθοποιός πρέπει να είναι Βρετανός άνδρας κάτω των 40 ετών, να έχει ύψος πάνω από 1,80 μ., σαγηνευτικό βλέμμα, τέλεια μαλλιά και καλοσχηματισμένο σαγόνι.

Με τα στοιχεία αυτά η τεχνητή νοημοσύνη έφτιαξε τον ηθοποιός που αν υπήρχε θα μπορούσε να είναι ο τέλειος για τον ρόλο αυτό.

Ωστόσο, η νέα εικόνα, αυτή της ΑΙ, έχει ένα κρίσιμο στοιχείο.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά το δεξί του χέρι, μπορείτε να δείτε ότι φαίνεται να έχει στο ένα του χέρι έξι δάκτυλα, ενώ κάποια άλλα από τα δάκτυλά του είναι παραμορφωμένα.

Ο Ίντρις Έλμπα «έριξε πόρτα» στον Τζέιμς Μποντ

Ο Ίντρις Έλμπα φαίνεται ότι έχει δώσει οριστική απάντηση στη μακροχρόνια φήμη ότι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ.

Ο Άγγλος ηθοποιός αναφέρεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Ντάνιελ Κρεγκ ως 007 εδώ και χρόνια με τους Τομ Χάρντι, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον να είναι επίσης μεταξύ των διεκδικητών του ρόλου.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ εμφανίστηκε ως Μποντ τελευταία φορά στην ταινία «No Time to Die» του 2021 και ο αντικαταστάτης του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Από το Ντουμπάι, όπου συμμετείχε στην ετήσια εκδήλωση World Government Summit ο Ίντρις Έλμπα φάνηκε να δίνει τέλος στις φήμες.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Τζέιμς Μποντ, όταν ρωτήθηκε για την επερχόμενη ταινία, συνέχεια της σειράς «Luther» του BBC στην οποία υποδύεται τον ψυχολογικά βασανισμένο αστυνομικό Τζον Λούθερ. «Ξέρετε, πολλοί άνθρωποι μιλούν για έναν άλλο χαρακτήρα που αρχίζει το όνομά του από "J" και τελειώνει σε "B", αλλά δεν πρόκειται να είμαι αυτός ο τύπος. Θα γίνω ο Τζον Λούθερ. Αυτός είμαι», διευκρίνισε.

Ενώ ο Έλμπα εξακολουθεί να κατατάσσεται στα φαβορί των πρακτόρων στοιχημάτων, οι θαυμαστές έχουν διατυπώσει τη θέση ότι στα 50 του, ο ηθοποιός μπορεί να είναι πολύ μεγάλος για τον ρόλο.

Πηγή: newsbomb.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News