Μίνκα Κέλι: «Πέρασα τα παιδικά μου χρόνια σε στριπ κλαμπ» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού

Life
Μίνκα Κέλι: «Πέρασα τα παιδικά μου χρόνια σε στριπ κλαμπ» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «χαοτική» ανατροφή της, η εγκυμοσύνη στην εφηβεία και η καριέρα στο Χόλιγουντ

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια έδωσε η ηθοποιός του Χόλιγουντ Μίνκα Κέλι.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε το πόσο «χαοτική» ήταν η ανατροφή της όσο ζούσε με την ανύπαντρη μητέρα της, Maureen Dumont Kelly, η οποία εργαζόταν ως εξωτική χορεύτρια. Η ίδια αποκάλυψε ότι πέρασε τα παιδικά της χρόνια μέσα σε στριπτιτζάδικο.

«Πέρασα πολλά χρόνια που ευχόμουν η μαμά μου να ήταν κάτι που δεν είναι, μακάρι να ήταν σαν τις άλλες μαμάδες», είπε η Κέλι στο People Wednesday. «Μπόρεσα να εκτιμήσω πραγματικά πόσο ξεχωριστή ήταν όταν μεγάλωσα πολύ – στην πραγματικότητα, όταν ήταν ίσως λίγο πολύ αργά».

Χωρίς χρήματα για τη φροντίδα των παιδιών της, η Maureen, η οποία πέθανε από καρκίνο το 2008, αναγκαζόταν συχνά να παίρνει μαζί της στο στριπ κλαμπ την κόρη της.

«Αν έβγαζε πολλά χρήματα εκείνο το βράδυ, θα πηγαίναμε για ψώνια στις 2 τα ξημερώματα», γράφει η Κέλι στα απομνημονεύματά της, «Tell Me Everything», που βγαίνει στα βιβλιοπωλεία στις 2 Μαΐου. «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύχρωμα και χαοτικά, ασταθή, απρόβλεπτα και δύσκολα πολλές φορές. Αλλά το σημαντικό είναι ότι με έκαναν έναν πολύ προσαρμοστικό άνθρωπο».

Σε ηλικία 17 ετών η Μίνκα Κέλι έμπλεξε με άτομα που έκαναν χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα, έμεινε και έγκυος από τον τοξικομανή φίλο της. Πήγε με τη μητέρα της να κάνει άμβλωση όμως την ώρα που ήταν στον γιατρό άλλαξε γνώμη. Η μητέρα της τής πρότεινε να το μεγαλώσουν μαζί, κάτι που την έκανε να αμφισβητήσει την απόφασή της.

«Με τι λεφτά; Ποιο σπίτι; Τι ασφάλεια; Δεν μπορούσα να φανταστώ να φέρω ένα μωρό σε αυτό [το σπίτι] που έφερε εμένα η μητέρα μου. Με τίποτα. Αυτό ήταν. Εκείνη τη στιγμή, ήξερα τη σωστή επιλογή. Το να μεγαλώσω ένα παιδί με τη μητέρα μου θα συνέχιζε μόνο αυτό το οικογενειακό τραύμα, ένας άλλος κύκλος που προστέθηκε σε τόσες πολλές γενιές πόνου. Δεν είχε γίνει ήδη αρκετή ζημιά;», είπε.

Έτσι η Κέλι αποφάσισε τελικά να προχωρήσει με την άμβλωση. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Χόλιγουντ όπου προσπάθησε να συνδεθεί με τον εν διαστάσει πατέρα της, τον Rick Dufay, έναν πρώην κιθαρίστα των Aerosmith.

Εργάστηκε ως ρεσεψιονίστ και μοντέλο πριν καταφέρει να γίνει πρωταγωνίστρια στο «Friday Night Lights» το 2006. Την ίδια περίοδο, η ηθοποιός συμφιλιώθηκε με τη μητέρα της αφού έμαθε ότι η Maureen είχε διαγνωστεί με καρκίνο του παχέος εντέρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News