Ρούπερτ Μέρντοχ: Χώρισε την σύζυγό του με email - «Περάσαμε καλές στιγμές, αλλά έχω πολλά να κάνω»

Life
Ρούπερτ Μέρντοχ: Χώρισε την σύζυγό του με email - «Περάσαμε καλές στιγμές, αλλά έχω πολλά να κάνω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ έδωσε τέλος στον γάμο του με την τέταρτη σύζυγό του μέσω email

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ, πήρε διαζύγιο από την τέταρτη σύζυγό του Τζέρι Χολ. «Σίγουρα περάσαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά έχω πολλά να κάνω», με αυτή τη φράση της ζήτησε να χωρίσουν ο Ρούπερτ.

Εντυπωσιακός μάλιστα ήταν και ο τρόπος που της ζήτησε να χωρίσουν: της έστειλε ένα email όπου της ανακοίνωνε τις προθέσεις του, λίγο πριν συναντηθούν τον Ιούνιο του 2022 στην έπαυλή τους στο Όξφορντσαϊρ.

«Τζέρι, δυστυχώς αποφάσισα να βάλω τέλος στον γάμο μας. Σίγουρα περάσαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά έχω πολλά να κάνω… Ο δικηγόρος μου της Νέας Υόρκης θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα», ανέφερε στο email που της έστειλε και που διέρρευσε στο Vanity Fair.

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, ο δημοσιογράφος Γκάμπριελ Σέρμαν, που ασχολείται εδώ και δεκαετίες με τις επιχειρήσεις του Μέρντοχ, αναφέρει ότι έχει δει αντίγραφο του email που έλαβε η Χολ και περιέγραψε το περιεχόμενό του στο άρθρο του στο αμερικανικό περιοδικό.

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μέσα σε μήνες. Δημοσίως, υποστήριζαν ότι παραμένουν καλοί φίλοι. Ωστόσο, οι φίλοι της Τζέρι Χολ παραδέχονται στο δημοσιογράφο ότι ήταν «συντετριμμένη, οργισμένη και ταπεινωμένη» και μάλιστα μετά από μία περίοδο με έντονους φόβους για την υγεία του κι έχοντας απομονωθεί μαζί του κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News