Shannen Doherty: Η Μπρέντα Γουόλς του Μπέβερλι Χίλς έγινε 52 ετών

Life
Shannen Doherty: Η Μπρέντα Γουόλς του Μπέβερλι Χίλς έγινε 52 ετών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ηθοποιός εξακολουθεί να δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Η Shannen Doherty δίνει μάχη με τον καρκίνο του μαστού σε τέταρτο στάδιο και σίγουρα το ότι γιορτάζει άλλη μια χρονιά τα γενέθλιά της είναι ένα ανεκτίμητο δώρο.

Η σταρ έγινε 52 ετών και οι φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν και να της εκφράσουν την αγάπη τους.

Η Shannen Doherty έγινε παγκοσμίως γνωστή από τη σειρά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” ενώ τη λατρέψαμε στις Charmed. Ωστόσο, παρά τη λαμπερή καριέρα και τη διασημότητα, η ηθοποιός πάλεψε δύο φορές με τον καρκίνο του μαστού και αποκάλυψε τις φυσικές επιπτώσεις που είχε στην καριέρα της. Μίλησε ανοικτά για τη μάχη της με τον καρκίνο στην εκπομπή The Dr Oz και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία το 2015, ενώ δεν σταμάτησε να δουλεύει και να γίνεται σύμβολο ενδυνάμωσης και θάρρους.

Εμφανίστηκε σε ταινίες, όπως οι Dying to Belong, Fortress και Hot Seat. Ωστόσο, το 2020, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της είχε επιστρέψει και είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού τετάρτου σταδίου.

Η Doherty συνέχισε να είναι δραστήρια και να υποστηρίζει την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο. Σε ένα virtual πάνελ για την ταινία List of a Lifetime του 2021, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που είναι “πάρα πολύ ζωντανή” και την επιθυμία της να ενημερώσει τους ανθρώπους για τον καρκίνο. Καθώς η Doherty συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο, παραμένει συνεχίζει να εμπνέει τους ανθρώπους με το θάρρος και την αποφασιστικότητά της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News