Στέψη του Βασιλιά Καρόλου: Ο πρίγκιπας Χάρι θα παρευρεθεί χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ

Life
Στέψη του Βασιλιά Καρόλου: Ο πρίγκιπας Χάρι θα παρευρεθεί χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ίδια μέρα, ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν, Άρτσι, θα γιορτάζει τα 4α γενέθλιά του

Μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα της Βρετανίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο το Σάββατο 6 Μαΐου.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, έγινε γνωστό πως στη στέψη του Καρόλου θα παρευρεθεί ο γιος του, Πρίγκιπας Χάρι, αλλά όχι η σύζυγός του, Μέγκαν Μάρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά της Βρετανίας Καρόλου τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, ενώ η σύζυγος του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τα παιδιά τους, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται πως η πρόσκληση για τη στέψη στις 6 Μαΐου είχε φτάσει στο ζευγάρι εδώ και αρκετές εβδομάδες και ο εκνευρισμός στην Αγγλία μεγάλωνε καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν τηρούσαν σιγή ιχθύος σχετικά με το αν θα την αποδεχθούν ή όχι, σύμφωνα με το tlife.gr. Τελικά, ο πρίγκιπας Χάρι θα παρευρεθεί μόνος του, σε μία τελετή με περισσότερους από 2.000 καλεσμένους στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Την ίδια μέρα, ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν, Άρτσι, θα γιορτάζει τα 4α γενέθλιά του.

Να θυμίσουμε πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί δημόσια με τη βασιλική οικογένεια μετά την κυκλοφορία του best-seller βιβλίου του, «Spare», στο οποίο αποκάλυψε έντονα την έκταση των οικογενειακών εντάσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News