Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για την Ζωή Λάσκαρη: 41 χρόνια δεν διαγράφονται και το κενό παραμένει(vid)

Life
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για την Ζωή Λάσκαρη: 41 χρόνια δεν διαγράφονται και το κενό παραμένει(vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή το Πάσχα, θυμήθηκε στιγμές μαζί της, ενώ εξέφρασε πόσο του λείπει.

Για τα χρόνια που έζησε με την αείμνηστη σύζυγό του και αγαπημένη ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη μίλησε σε συνεντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Πρωινό" ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο ποινικολόγος με αφορμή το Πάσχα, θυμήθηκε στιγμές μαζί της, ενώ εξέφρασε πόσο του λείπει.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-crun9akzxzkh

«Στέκομαι όρθιος, ακόμα λειτουργεί ο εγκέφαλός μου και παραμένω μάχιμος. Γεννήθηκα το 1934, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντέχω. Αυτά που μπορώ να θυμάμαι με νοσταλγία είναι ορισμένες Μεγάλες Εβδομάδες με τη Ζωή», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

Ο ίδιος μάλιστα είπε ότι μετά από 41 χρόνια γάμου, οι αναμνήσεις που έχει από εκείνη είναι πολύ έντονες και προσπαθεί μέχρι σήμερα, να συμφιλιωθεί με την απουσία της.

«Μετά από 41 χρόνια γάμου, μου λείπει η παρουσία της, με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που είχε. 41 χρόνια δεν διαγράφονται και το κενό παραμένει, αλλά προσπαθείς να συμφιλιωθείς με αυτό. Κάπνιζε τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα, για πολλά χρόνια. Δεν ήθελε να το περιορίσει, την είχε αποδεχτεί αυτή την εξάρτηση που είχε», είπε.

Τέλος, ανέφερε πως ποτέ δεν σκέφτηκε να παντρευτεί ξανά. «Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω άλλο γάμο», είπε και συμπλήρωσε για τον ρόλο του ως πατέρας: «Είμαι πατέρας που ανησυχεί εύκολα και εκφράζει την ανησυχία του και ταυτόχρονα, τη μεγάλη του αγάπη προς τα παιδιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News