Πάσχα 2023: Αναχωρούν για τις διακοπές του οι Έλληνες celebrities - Ποια διάσημη ηθοποιός «ψήφισε» Κρήτη και φέτος! (pics)

Κρήτη
Πάσχα 2023: Αναχωρούν για τις διακοπές του οι Έλληνες celebrities - Ποια διάσημη ηθοποιός «ψήφισε» Κρήτη και φέτος! (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθ’ οδόν για τις πασχαλινές τους διακοπές βρίσκονται οι Έλληνες celebrities - Ποιους προορισμούς επέλεξαν

Σε αεροπλάνα, πλοία και Ι.Χ οι Έλληνες celebrities αναχωρούν για τις πασχαλινές διακοπές. Και φέτος, οι περισσότεροι επέλεξαν να περάσουν παραδοσιακά το Πάσχα, δίπλα σε φίλους και συγγενείς, ενώ δεν έλειψαν και οι αποδράσεις εκτός Ελλάδος.

Τις τελευταίες ώρες στα social media δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές και influencers ανακοινώνουν τον προορισμό όπου επέλεξαν για τις διακοπές τους, κάνοντας τις πρώτες αναρτήσεις τους, σύμφωνα με το tlife.gr.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου:  Ξεκίνησαν για τις πασχαλινές διακοπές στο Κάιρο

Πάσχα στο Κάιρο για το ζευγάρι, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου του. Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο στο instragram καθ’ οδόν για το αεροδρόμιο, εκφράζοντας το άγχος της για να προλάβουν την πτήση τους.

 

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Στην Ιταλία με τις κόρες της

Διακοπές στο εξωτερικό για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, λίγους μήνες μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Νικόλα Φαράκλα. Η δημοσιογράφος του Mega ταξίδεψε στην Ιταλία με τις κόρες της, δημοσιεύοντας στο instagram στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο.

 

Τζένη Μπαλατσινού: Ταξίδι στην Πάτμο με την οικογένειά της

Στο ησυχαστήριό της, την Πάτμο θα περάσει και το φετινό Πάσχα η Τζένη Μπαλατσινού, δίπλα στην οικογένειά της. Η παρουσιάστρια – επιχειρηματίας και σύζυγος του Βασίλη Κικίλια δημοσίευσε φωτογραφία από το λιμάνι του Πειραιά, λίγο πριν ξεκινήσει για το ταξίδι της.

Δες την Τζένη Μπαλατσινού σε παλαιότερη ανάρτηση αγκαλιά με τον γιο της, Παναγιώτη – Αντώνιο στην Πάτμο:

Βάσω Λασκαράκη: Πάσχα στην Κρήτη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της

Ξανά στην Κρήτη η Βάσω Λασκαράκη με την κόρη της. Η γνωστή ηθοποιός ταξιδεύει συχνά στο νησί στο οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος. Η Βάσω Λασκαράκη φωτογράφισε την κόρη της, Εύα δημοσιεύοντας τη νέα φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram.

Δέσποινα Βανδή

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε την ιδιαίτερη πατρίδα της για μερικές ημέρες ξεκούρασης! Μάλιστα, σε φωτογραφία που ανήρτησε, μας σύστησε τον ανιψιό της, Περικλή!

 

Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Ταξίδι στο Λονδίνο για το ζευγάρι

Πάσχα στο Λονδίνο για τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την Γαλάτεια Βασιλειάδη. Το ζευγάρι το οποίο πρόσφατα είχε βρεθεί στη Νέα Υόρκη, αυτή τη φορά επέλεξε την πρωτεύουσα της Αγγλίας, κάνοντας βόλτες στους κεντρικούς δρόμους, ανεβάζοντας σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Άντζελα Γκερέκου: Στο νησί της, την Κέρκυρα

Με μια φωτογραφία από το κέντρο της Κέρκυρας η Άντζελα Γκερέκου ενημέρωσε για την άφιξή της στο νησί, εκεί όπου θα περάσει όλη την περίοδο του φετινού Πάσχα με αγαπημένα πρόσωπα.

Στο πλευρό της, η μητέρα της, με την οποία απόλαυσαν μαζί τον καφέ τους σε αγαπημένο σημείο του νησιού.

 

Ολυμπία Χοψονίδου-Βασίλης Σπανούλης

Στη Σκάλα Αταλάντης η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη και τα έξι παιδιά τους. Η ευτυχισμένη οικογένεια «ψήφισε» Ελλάδα για το Πάσχα και σίγουρα θα δούμε πολλές ακόμη φωτογραφίες!

 

Κέλλυ Κελεκίδου

Πάσχα στο εξωτερικό για την Κέλλυ Κελεκίδου η οποία ανήμερα των γενεθλίων της ταξίδεψε στο Παρίσι, δημοσιεύοντας φωτογραφία από το πιλοτήριο. «Ετοίμασα βαλίτσες και φύγαμε για Παρίσι», έγραψε στο instagram η τραγουδίστρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News