Μια πορνοστάρ δηλώνει: "Όταν κάνω σεξ με κάποια κοπέλα, μπορώ να δουλέψω με τρόπο που με κάνει να αισθανθώ πιο άνετα"

Life
Μια πορνοστάρ δηλώνει: "Όταν κάνω σεξ με κάποια κοπέλα, μπορώ να δουλέψω με τρόπο που με κάνει να αισθανθώ πιο άνετα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H 53χρονη σήμερα Julia Ann είπε ότι "Δεν θέλω να δουλεύω πια με άντρες"

Εδώ και 30 χρόνια πρωταγωνιστεί στα "ρόζ" φώτα της δημοσιότητας η Julia Ann η οποία κάνει καριέρα σε έναν χώρο σκληρό αλλά και απολαυστικό για τους λάτρεις του.

Η διάσημη πορνοστάρ που αποκάλυψε  ότι πλέον αρνείται να συνεργαστεί με άντρες και ότι νοιώθει πιο άνετα όταν γυρίζει σκηνές με γυναίκες . 

Η Julia Ann γύρισε τις πρώτες της σκηνές πορνό το 1992 και έχει επαινεθεί ως μια από τις πιο σεβαστές σταρ στη βιομηχανία, αλλά πλέον γυρίζει σκηνές μόνο με γυναίκες.

Μιλώντας στο podcast «Holly Randall Unfiltered», η 53χρονη σήμερα Julia Ann είπε ότι πήρε την απόφαση αυτή λίγο πριν παντρευτεί με τον σύζυγό της, ο οποίος δεν είναι σταρ της βιομηχανίας πορνό.

Ωστόσο, η Ann πρόσθεσε ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος για την απόφασή της. Αντίθετα, αποκάλυψε ότι οι αλλαγές στο σώμα της -καθώς έφτασε στην εμμηνόπαυση- την οδήγησαν στο να προτιμά να γυρίζει σκηνές με γυναίκες, καθώς αισθάνεται πιο «άνετα».

Στη συνέντευξή της ανέφερε πως «μισεί το γυμναστήριο» και πλέον αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο να σκέφτεται πώς μοιάζει το σώμα της στην οθόνη, σε σχέση με παλαιότερα.

«Όταν κάνω σεξ με κάποια κοπέλα, μπορώ να δουλέψω με τρόπο που με κάνει να αισθανθώ πιο άνετα», είπε, ενώ παραδέχθηκε πως προσπαθεί να συμβιβαστεί με τις ρυτίδες που πλέον είναι εμφανείς.

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν θέλει πια να κάνει σκηνές για τα μεγάλα studio, αλλά να ανεβάζει μόνη της τα δικά της βίντεο.

Για τον γάμο της, είπε πως ο νυν σύζυγός της ήταν φίλος της από πριν και πως ήξερε την καριέρα της και όσα κάνει ακόμη, και πως παρά τις ειδικές συνθήκες, κατάφεραν να συμβαδίσουν. «Δεν ζηλεύει παρά τη δουλειά μου, μπορεί να το διαχειριστεί, καταλαβαίνει πως είναι μια δουλειά», είπε η Ann.

«Είναι ένας άνδρας που είχε κάνει σεξ με πάρα πολλές γυναίκες στη ζωή του. Αντιλαμβάνεται τι σημαίνει να είναι «μόνο σεξ», ποια είναι η διαφορά με το δέσιμο με τον άλλο», πρόσθεσε ακόμη. «Είμαστε σε τέλεια αρμονία μεταξύ μας, παρότι δυσκολεύτηκε να δεχθεί κάποιες συγκεκριμένες σκηνές που έχω γυρίσει», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News