Survivor - Γιώργος Λιανός: «Κάποιοι πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες και να παίρνουν υλικό»

Life
Survivor - Γιώργος Λιανός: «Κάποιοι πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες και να παίρνουν υλικό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star Γιώργος Λιανός άφησε για λίγο τον Άγιο Δομίνικο και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις για το ριάλιτι επιβίωσης.

«Είναι τραγικό το βίντεο που βγήκε με την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει από τα σκουπίδια. Κι εγώ να το είχα στην τσέπη μου και να ήθελα να βλάψω με κάποιον τρόπο είτε το πρόγραμμα είτε τους συγκεκριμένους παίκτες δεν θα το έβγαζα γιατί το θεωρώ λίγο ακραίο. Υπάρχουν άνθρωποι στην κοινωνία μας που τρώνε από τα σκουπίδια αυτή τη στιγμή, πρέπει να σεβαστούμε λίγο κάποιες καταστάσεις», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και πρόσθεσε: «Έχει χάσει το παιχνίδι η παραγωγή; Μπούρδες. Άμα βγάλουμε τα άπλυτα στη χώρα όλων των τηλεοπτικών παραγωγών, θα καταρρεύσει το οικοδόμημα. Reality επιβίωσης είναι, ο καθένας θα προσπαθήσει να φάει να χορτάσει. Η δημοσιογραφική επιτυχία θα ήταν να μάθουμε ποιοι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους και τους δίνουν και λεφτά, γιατί εμείς έχουμε στα χέρια μας και αποδεικτικά γι’ αυτά τα λεφτά που κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η συμφωνία που έκαναν οι παίκτες, γιατί ήμουν παρών, ήταν ότι δεν θα επιτρέψουν την οργανωμένη κλοπή και επικοινωνία. Γι’ αυτές τις δύο περιπτώσεις, ο Acun τους είχε ρωτήσει τι θα κάνουμε για να είναι δίκαιο το παιχνίδι και είπαν αποβολή»!

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News