Δείτε την Καίτη Γκρέυ μετά τις δηλώσεις της εγγονής της Αγγελικής Ηλιάδη ότι έχει άνοια! (vid)

Life
Δείτε την Καίτη Γκρέυ μετά τις δηλώσεις της εγγονής της Αγγελικής Ηλιάδη ότι έχει άνοια! (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο στενός φίλος της Καίτης Γκρέυ δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Facebook. Πριν μερικές ημέρες είχε αναρτήσει μία ακόμη εικόνα της σπουδαίας ερμηνεύτριας, στην οποία απεικονίζεται και ο πνευματικός της και ξεκαθάρισε την κατάσταση στη λεζάντα: «Εδώ και χρόνια ο πατέρας Κύριλλος μου ζητούσε να δει την Καίτη Γκρέυ

Η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», είχε αναφερθεί στη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, αναφέροντας πως βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δήλωσε: «Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Είναι σε προχωρημένη άνοια».

Στενός φίλος της Καίτης Γκρέυ δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Facebook. Πριν μερικές ημέρες είχε αναρτήσει μία ακόμη εικόνα της σπουδαίας ερμηνεύτριας, στην οποία απεικονίζεται και ο πνευματικός της και ξεκαθάρισε την κατάσταση στη λεζάντα: «Εδώ και χρόνια ο πατέρας Κύριλλος μου ζητούσε να δει την Καίτη Γκρέυ. Σήμερα λοιπον, πήγαμε, κοινωνήσαμε και βγάλαμε μια αναμνηστική φώτο. Η Καιτάρα, όχι απλά έχει διαύγεια, αλλά θυμάται καθετί από την ιστορία της. Μην ακούτε αυτά που λένε», έγραψε μεταξύ άλλων, ο Νίκος Νικολιζάς.

Σε συνέντευξή της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο gossiptv, η Αγγελική Ηλιάδη είχε σχολιάσει πάλι την κατάσταση της γιαγιάς της, λέγοντας: «Δυστυχώς δεν είναι καλά. Δεν επικοινωνεί και δεν γνωρίζει πρόσωπα και τους δικούς της ανθρώπους. Εγώ είμαι αποστασιοποιημένη, πες το και άμυνα. Δεν μου είναι εύκολο να το διαχειριστώ και προτιμώ να κρατάω μία απόσταση».

Οι τελευταίες δηλώσεις ωστόσο του φίλου της ερμηνεύτριας υποστηρίζουν πως η Καίτη Γκρέυ έχει πλήρη διαύγεια, σε αντίθεση με τις δηλώσεις της Ηλιάδη.

Η φωτογραφία με τον Νικόλιζα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News