Λαζάρου: «Μετράω 6 απελάσεις από την Ιταλία - Ζούσα με ψωμί και παστέλια» (vid)

Life
Λαζάρου: «Μετράω 6 απελάσεις από την Ιταλία - Ζούσα με ψωμί και παστέλια» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γνωστός σεφ εξομολογήθηκε ότι έφυγε σε ηλικία 17 ετών για την Ιταλία, έχοντας μόλις 700 δραχμές στην τσέπη του, και ζούσε με ψωμί, παστέλι και πίνοντας νερό από τις οικοδομές

Σε έναν μίνι απολογισμό της επαγγελματικής ζωής του, από το ξεκίνημά της και της δυσκολίες που αντιμετώπισε προχώρησε ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ “2 στη 1”.

Όπως εξομολογήθηκε έφυγε σε ηλικία 17 ετών για την Ιταλία, έχοντας μόλις 700 δραχμές στην τσέπη του, και ζούσε με ψωμί, παστέλι και πίνοντας νερό από τις οικοδομές.

Κρυβόταν σε φίλους του, οι οποίοι ήταν φοιτητές και δούλευαν εποχικοί σε εστιατόρια και τον μύησαν στον κόσμο της μαγειρικής, όπως αναφέρει το newsbomb.gr

Ωστόσο, τότε δεν υπήρχε η ελεύθερη διακίνηση πολιτών, με συνέπεια να έχει συλληφθεί τουλάχιστον 5 με 6 φορές και να έχει απελαθεί.

Όπως χαρακτηριστικά είπε με έβαζαν στο τρένο, και μετά έψαχνα λεφτά για να βγάλω διαβατήριο.

Αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τη σύζυγό του, για την οποία αποκάλυψε ότι είναι γιατρός και στάθηκε δίπλα του, βοηθώντας τον ακόμα και στο πρώτο μαγαζί, όταν μπήκε στην κουζίνα με μια φίλη της, επειδή αρρώστησε η λαντζέρισσα. 

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News