Αγγελική Νικολούλη: Πως έπεσε στα νύχια του..γάτου της Νώντα

Life
Αγγελική Νικολούλη: Πως έπεσε στα νύχια του..γάτου της Νώντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας μικρός τραυματισμός, με ανάγκασε να απέχω από την έρευνα για λίγες ημέρες

Την πρώτη της ανάρτηση μετά τον τραυματισμό που είχε στο μάτι της, έκανε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από το site της anikolouli.gr. Ο τραυματισμός στο μάτι προήλθε από τον γάτο της, ο οποίος την γρατζούνισε, ενώ τον κρατούσε στην αγκαλιά της.

Συγκεκριμένα η αγαπημένη παρουσιάστρια έγραψε:

“Τα φώτα του «Τούνελ» έσβησαν μία βδομάδα νωρίτερα και δεν πρόλαβα να σας ευχηθώ για το Πάσχα, όπως συνηθίζουμε χρόνια τώρα στην παρέα μας.

Ένας μικρός τραυματισμός, με ανάγκασε να απέχω από την έρευνα για λίγες ημέρες. Την… πάτησα από τον Νώντα! Όχι…δίποδο, αλλά τετράποδο γάτο, που ξαφνικά αποφάσισε να μου δείξει τα νύχια του…

Το μάτι μου που δέχθηκε την… επίθεση είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο. Ακολουθώντας τις συμβουλές των ιατρών, δεν είχα άλλη επιλογή από το να απέχω από οτιδήποτε θα μπορούσε να το επιβαρύνει.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, σας στέλνω ευχές καρδιάς για ένα καλό και ξέγνοιαστο Πάσχα.

Ο συμβολισμός των ημερών με την απόδοση του θείου δράματος αλλά και η λύτρωση με την Ανάσταση του Θεανθρώπου, ας είναι η αφορμή να πλημμυρίσουν οι ψυχές μας από φως και ελπίδα.

Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα αρνητικά σε θετικά και να αναγεννηθούμε μέσα από τα χτυπήματα και μαθήματα της ζωής.

Μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά θα το ξαναπώ γιατί το πιστεύω:

Όλοι μέσα μας έχουμε μία αστείρευτη πηγή ενέργειας, που αν την αντλήσουμε και τη χρησιμοποιήσουμε σωστά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για εμάς και για τους γύρω μας.

Το «Τούνελ» θα ανάψει και πάλι τα φώτα του αμέσως μετά το Πάσχα, την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Καλή Ανάσταση!

Με την Αγάπη μου,

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News