Απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης ο Στίβεν Τάιλερ - "Ήταν συναινετικό"

Life
Απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης ο Στίβεν Τάιλερ - "Ήταν συναινετικό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζούλια Μίσλεϊ επιμένει ότι την κακοποιούσε ως έφηβη, της έδινε αλκοόλ και ναρκωτικά και την ανάγκασε να κάνει άμβλωση

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται ο γνωστός τραγουδιστής των Aerosmith Στίβεν Τάιλερ έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε σχέση μαζί του όταν ήταν ακόμη έφηβη.

Ο frontman των Aerosmith κατέθεσε, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, μια μακροσκελή απάντηση στους ισχυρισμούς, οι οποίοι διατυπώθηκαν σε μια αγωγή τον Δεκέμβριο του 2022.

Μέσω αυτής, ο 75χρονος υποστηρίζει, ότι η ενάγουσα συναίνεσε στη σεξουαλική τους σχέση και ότι είχε ασυλία ως νόμιμος κηδεμόνας της εκείνη την εποχή, σύμφωνα με έγγραφα που έφερεαν στην επιφάνεια, ξένα sites.

Ακόμη, ο Τάιλερ ισχυρίστηκε ότι η κατήγορος, Τζούλια Μίσλεϊ, «δεν έχει υποστεί καμία ζημία ή βλάβη ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε ενέργειας του εναγομένου» και πως «αν διαπιστωθεί ότι η ενάγουσα έχει υποστεί ζημία, τότε οι όποιες ζημίες δεν προκλήθηκαν από τον ίδιο».

Οι κατηγορίες της Μίσλεϊ

Η Μίσλεϊ κατηγόρησε τον Τάιλερ για σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική κακοποίηση και ισχυρίστηκε επίσης ότι την ανάγκασε να κάνει άμβλωση κατά τη διάρκεια της σχέσης τους τη δεκαετία του 1970.

Στα δικαστικά έγγραφα, υποστηρίζει ότι ο σταρ της ροκ την «ανάγκασε και την έπεισε» να πιστέψει ότι είχαν «μια ρομαντική ερωτική σχέση», η οποία ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν 16 ετών και εκείνος 25.

Η αναφορά του Τάιλερ σε μία «έφηβη νύφη»

Στα απομνημονεύματά του, «Does the Noise in My Head Bother You?», ο Τάιλερ είχε κάνει αναφορές για τη σχέση του με μια τότε 16χρονη κοπέλα, χωρίς να δημοσιεύσει το όνομά της.

Αποκάλυψε δε, ότι «παραλίγο να πάρει μια έφηβη νύφη» επειδή «οι γονείς της με ερωτεύτηκαν [και] υπέγραψαν ένα χαρτί για να έχω την επιμέλεια, ώστε να μην συλληφθώ αν την έβγαζα εκτός πολιτείας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News