Νίνο - Ζόζεφιν: Τελικά είναι ζευγάρι οι δύο τραγουδιστές;

Life
Νίνο - Ζόζεφιν: Τελικά είναι ζευγάρι οι δύο τραγουδιστές;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για δύο ανθρώπους που κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν προβάλουν την ερωτική τους ζωή

Ο Νίνο ή αλλιώς Στέφανος Ξυπολιτάς είναι σε σχέση με την τραγουδίστρια Ζόζεφιν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», βρίσκονται στην αρχή και προς το παρόν κρατούν χαμηλό προφίλ.

Ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε στο σχετικό ρεπορτάζ: «Προσπαθούσα πολλές ημέρες να επιβεβαιώσω την πληροφορία που κυκλοφορεί εδώ και μία εβδομάδα. Είναι κάτι φρέσκο, είναι κάτι νεανικό και κρατούν πάρα πολύ χαμηλούς τόνους ακόμα γιατί έτσι κι αλλιώς είναι δύο άνθρωποι που δεν έχουν πουλήσει την προσωπική τους ζωή, δεν θέλουν να ακούγονται γι' αυτό. Ήρθαν κοντά μέσα από κοινούς γνωστούς, υπάρχει και μία συνεργασία αυτή τη στιγμή με τον ίδιο όμιλο και το καλοκαίρι θα τραγουδάνε σε διπλανά μαγαζιά. Ο Νίνο κάνει πρεμιέρα λίγο μετά το Πάσχα στο Romeo και μια δυο βδομάδες αργότερα θα είναι ακριβώς δίπλα στο Ποσειδώνειο με τον Θοδωρή Φέρρη η Ζόζεφιν. Είναι ακόμα στην αρχή τα παιδιά».

Ο Νίνο τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ σπανίως μιλάει για την προσωπική του ζωή, σύμφωνα με το protothema.gr .

Ο ίδιος κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις ενώ και οι συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς είναι ελάχιστες, αφού δεν του αρέσει να ασχολούνται μαζί του για κανέναν άλλο λόγο πέραν των επαγγελματικών του. Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει δυο παιδιά από τον γάμο του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, τον Γιώργο-Σκέυο και την Κάρεν-Αγάπη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «The 2night Show», η τραγουδίστρια είχε εξηγήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για ποιο λόγο δεν θέλει να μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή: «Δεν θέλω να συζητάω γι’ αυτά γιατί δεν μου κάνει και πολύ καλό. Θεωρώ ότι το γρουσουζεύω. Με όποιον κι αν έλεγα ότι είμαι, μετά χώριζα. Όταν το συζητάς πολύ, ασχολείται αρκετά και ο κόσμος μετά και δεν έχει νόημα. Είμαι πολύ καλά, είμαι ερωτευμένη και είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου», είχε αναφέρει η Ζόζεφιν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News