«Barbie»: Στα... ροζ το νέο τρέιλερ της ταινίας

Life
«Barbie»: Στα... ροζ το νέο τρέιλερ της ταινίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου

Στη δημοσιότητα δόθηκε το επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Barbie» της Warner Bros, με πρωταγωνιστές την Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) στον ρόλο της διάσημης κούκλας και τον Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) στον ρόλο του συντρόφου της, Ken.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας είχε συστήσει επίσημα στον κόσμο την Barbie της Ρόμπι, αλλά δεν αποκάλυψε πολλά για τους χαρακτήρες ή την ιστορία. Στην συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι η Barbie και ο Ken τοποθετήθηκαν στον πραγματικό κόσμο και αναγκάστηκαν να παλέψουν με τις δυσκολίες του.

Την σκηνοθεσία υπογράφει η Γκρέτα Γκέργουιγκ(Greta Gerwig) και το σενάριο συνυπογράφει με τον σύζυγό της, Νόα Μπάουμπακ (Noah Baumbach).

Η Αμερικανίδα σκηνοθέτης ανέφερε ότι ήταν λίγο ανήσυχη και ελαφρώς τρομοκρατημένη όταν ανέλαβε το πολυαναμενόμενο έργο, λέγοντας: «Αυτό το συναίσθημα που είχα ήταν ότι ήξερα ότι θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρων τρόμος. Συνήθως εκεί είναι τα καλύτερα πράγματα..Είναι κάτι όπου σκέφτεσαι: «Αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει την καριέρα σου», και τότε λες: «Εντάξει, μάλλον πρέπει να το κάνω»».

Ένα καστ πολλών αστέρων συμμετέχει στη ταινία μεταξύ αυτών oι Γουίλ Φέρελ(Will Ferrell), Κόνορ Σουίντελς(Connor Swindells), Σίμου Λιού(Simu Liu), Έμεραλντ Φένελ(Emerald Fennell), Κέιτ ΜακΚίνον(Kate McKinnon) και Ίσα Ρέι(Issa Rae).

Όπως αναφέρει το Variety, η «Barbie» είναι μια συμπαραγωγή της Mattel Films, της Heyday Films και της LuckyChap Entertainment. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News