Έφυγε η Σακίρα για Μαϊάμι με τα παιδιά της

Life
Έφυγε η Σακίρα για Μαϊάμι με τα παιδιά της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το "αντίο" στην παλιά ζωή στην Βαρκελώνη

Αποχαιρέτησε την Βαρκελώνη η Σακίρα και μετακόμισε μαζί με τα παιδιά της στο Μαϊάμι έπειτα την απόφαση που πήρε  μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό με τον Ζεράρ Πικέ.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram είπε “αντίο’ στην παλιά ζωή στην Βαρκελώνη γράφοντας στα ισπανικά: «Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω στα παιδιά μου σταθερότητα, την ίδια που ψάχνουμε τώρα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα. Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας τους».

«Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν σέρφινγκ σε τόσα κύματα μαζί μου εκεί στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου έμαθα ότι η φιλία είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη από την αγάπη. Ευχαριστώ όλους όσοι με ενθάρρυναν εκεί, στέγνωσαν τα δάκρυά μου, με ενέπνευσαν και με έκαναν να μεγαλώσω. Ευχαριστώ το κοινό μου στην Ισπανία που πάντα με κάλυπτε με την αγάπη και την πίστη του. Θα σας ξαναδώ και όπως είπε ο πατέρας μου τόσες φορές, θα τα ξαναπούμε στις στροφές», πρόσθεσε η Σακίρα.

Σακίρα: Νέο τραγούδι με «καρφιά» για τον Πικέ – «Δεν γυρίζω πίσω σε σένα ποτέ»

Το αντίο της Σακίρα στην Βαρκελώνη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Σύμφωνα με το podcast «Mamarazzi» η Σακίρα έφυγε με τους δύο γιους της από το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης την Κυριακή «προς άγνωστο προορισμό». Η καταλανική εφημερίδα «El Periodico» το περιέγραψε ως το «τελευταίο αντίο» της καθώς στην συνέχεια η οικογένεια θα μετακομίσει στο Μαϊάμι.

Σακίρα: Η φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το αεροπλάνο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News