Τηλεγραφικά… Τα είδαμε και αυτά... Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Life
Τηλεγραφικά… Τα είδαμε και αυτά... Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να συντονιστείς στην “ΚΡΗΤΗ TV”!

“Η ζωή είναι ωραία”

Είσαι νέα, δυναμική και δραστήρια γυναίκα;

Επιχειρείς καθημερινά να “ισορροπήσεις” πάνω σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους;

Θέλεις να είσαι μέσα στην τάση της εποχής;

Αναζητάς τον δρόμο προς την ευζωία;

Επιθυμείς να βελτιώσεις την ποιότητα στις σχέσεις σου;

Απολαμβάνεις τις μαμαδίστικες κουβέντες;

Λατρεύεις τα έξυπνα tips μακιγιάζ που αναδεικνύουν τη θηλυκή σου πλευρά;

Τότε, το μόνο που χρειάζεται είναι να συντονιστείς στην “ΚΡΗΤΗ TV”!

Γιατί… “Η ζωή είναι ωραία”.

Η πρεμιέρα έγινε το περασμένο Σάββατο και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ένα magazino που τα έχει όλα και μία οικοδέσποινα φρέσκια και δροσερή.

Η Γιούλη Πυργιανάκη είναι σίγουρα το new entry της ψυχαγωγίας!

BONUS: Σε κάθε νέο επεισόδιο η Γιούλη θα φιλοξενεί και ένα πρόσωπο-έκπληξη από την ελληνική showbiz!

“Ποδαρικό” στην πρώτη εκπομπή έκανε ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς!

Stay tuned!

Το “clopy paste” συνεχίζεται

Βλέπει το τρέιλερ και ζητά να έχει καλεσμένο στην εκπομπή σχετικό με το θέμα άλλης εκπομπής. “Τρώει όμως πόρτα” ο τιτανομέγιστος, που μάλλον έχει καταντήσει η “ουρά” άλλων δημοσιογράφων. Δυστυχώς, σε αυτήν τη δουλειά σημασία δεν έχει αν έχεις τον ίδιο καλεσμένο, αλλά αν μπορείς να βγάλεις την είδηση και μάλλον σε αυτό η βαθμολογία σου δεν είναι καλή. Άνοιξε λοιπόν ένα ακόμα μέτωπο με μια “μπουρδολογία”, μιας και για να ακουστείς μάλλον πρέπει να κάνεις ανούσιο θόρυβο.

 Ήρθε και “το τίποτα” και απειλεί

Πριν από καιρό μοίραζε βιογραφικά μπας και “χωθεί” σε καμιά δουλειά. Ήρθε λέει και με περγαμηνές άσχετα πως αν γκουγκλάρεις το όνομά του θα βρεις όλους τους άλλους με συνωνυμία εκτός από τον ίδιο, αυτό το “σπουδαίο τίποτα”. Μπαίνει και στα social media και γράφει σχόλιο στήριξης κάτω από την ανάρτηση του “τιτάνα”. Έχει λέει και “ράμματα” για τη “γούνα” των άλλων δημοσιογράφων. Ε, ψιτ, παπαγαλάκι αφού είσαι τόσο σπουδαίος, γιατί εκλιπαρείς για δουλίτσα και μάλλον τη βρήκες, μιας και θέλεις να γίνεις ο αυλικός του “τιτανομέγιστου”; Αχ καημένε και μάλλον η απραξία σε έκανε αστείο, για να μη γράψω κάτι άλλο. Τρέχα τώρα “γλείψε” τον γραφικό και όλο και κάπου “θα χωθείς” μόνο που το μαγαζί δεν είναι γωνία.

Άρχισε να “τα χώνει” δυνατά

Έγινε σκληρός στην κριτική και μάλλον ενοχλεί στον ΣΚΑΪ. Ο λόγος για τον Μουτσινά που κάθε μεσημέρι “τα χώνει” δυνατά. Μάλιστα, όσο “τσιμπά” νούμερα, μάλλον ο Νικολής θα το συνεχίζει αυτό το βιολί. Ε ρε γλέντια εκεί στο Φάληρο τώρα που έρχονται και εκλογές…

TikTok μανία

Τελικά, σε αυτές τις εκλογές μπαίνει δυνατά στη μάχη και το TikTok, καθώς ήδη οι εξοικειωμένοι με τα social media και σε επίπεδο Κρήτης άρχισαν να μας τα λένε μέσα και από αυτή την πλατφόρμα. “Μυρίστηκαν” πως το TikTok είναι ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία και ήδη “έριξαν δίχτυα” σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες. Πάντως υπάρχουν οι προχωρημένοι, υπάρχουν και οι αρχάριοι και ως προς αυτούς μάλλον χρειάζεται ακόμα δουλίτσα.

Σε “αναμμένα κάρβουνα”

Ε ρε γλέντια με τα γραφεία Τύπου… ήδη ορισμένοι άρχισαν τις “κωλοτούμπες” για να παραμείνουν στη θεσούλα. Μάλιστα, υπάρχουν και οι θρασύτατοι που προσεγγίζουν πολιτικούς αντιπάλους αυτών που τους διόρισαν. Υπάρχουν όμως και οι πιο θρασύτατοι που ζητούν από επίδοξους αυτοδιοικητικούς να τους έχουν στα υπ’ όψιν. Θα μου πεις η “μάχη” είναι σκληρή για να μη χαθεί ο τίτλος του δημοσιογράφου.

Μεγάλο ενδιαφέρον

Η “ΚΡΗΤΗ TV” έκλεψε την παράσταση και στην Ημέρα Καριέρας του Πανεπιστημίου Κρήτης μιας και η νεολαία, γνωρίζοντας τη δυναμική του μεγαλύτερου περιφερειακού σταθμού της χώρας, βρέθηκε στο σημείο που είχε οριστεί για τον Όμιλο της “ΚΡΗΤΗ TV” για να ενημερωθεί για τη δυναμική του και βεβαίως να αφήσει βιογραφικό. Τελικά, τα νέα παιδιά γνωρίζουν από “πρώτο χέρι” αυτό που ξέρει πολύ καλά όλη η κοινωνία της Κρήτης.

Συνεχίζονται παρά την κόπωση

Μάλλον τις επόμενες μέρες τα αθηναϊκά κανάλια θα ανακοινώσουν τις προθέσεις τους για το τι θα γίνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με τη μυθοπλασία. Παρά την “τηλεοπτική κόπωση” που καταγράφεται, μετρούν λέει τις δυνάμεις τους μιας και το prime time είναι “βιτρίνα”. Για να δούμε… θα προχωρήσουν ή φοβούνται μήπως η κόπωση ρίξει ακόμα περισσότερο τα νούμερα την επόμενη σεζόν; Έχει ενδιαφέρον το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News