Τι είπε για την Έλενα Παπαρίζου και την Θεωφανία Παπαθωμά ο Γρηγόρης Πετράκος (vid)

Life
Τι είπε για την Έλενα Παπαρίζου και την Θεωφανία Παπαθωμά ο Γρηγόρης Πετράκος (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα παντρευτούμε, πιστεύω. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ποτέ

Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος μίλησε στον ΣΚΑΪ με αφορμή τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου περί "άφυλων παιδιών" και αναφέρθηκε στο ευαίσθητο θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο μελλοντικά "δεν θα έκανε καλό στην ανθρωπότητα"

"Η Έλενα Παπαρίζου είναι ένα πολύ αγαπημένο μου άτομο γιατί είναι από τα ελάχιστα αγνά, καλά άτομα που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια στη δουλειά. Όχι, δεν γεννιούνται τα παιδιά άφυλα, δεν υπάρχει άφυλο πράγμα. Υπάρχουν δύο φύλα μόνο και αυτό είναι νόμος της δημιουργίας", είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

"Το κοινωνικό φύλο είναι μια θεωρία, δεν είναι κάτι που υπάρχει στα αλήθεια», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Πετράκος και αναφέρθηκε και στο ζήτημα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, λέγοντας ότι «δεν μπορώ να πω όχι σε δυο άνδρες να υιοθετήσουν ένα παιδί, αλλά μελλοντικά δεν θα κάνει καλό στην ανθρωπότητα".

Ακόμη ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στα σχόλια που έκανε για το Maestro, τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, εξηγώντας ότι "με το σχόλιό μου για το “Maestro” ήθελα να στηλιτεύσω μια ατάκα κατά των ανδρών, γιατί αν ακούγαμε μια ατάκα κατά των γυναικών, θα έλεγαν όλοι ότι είναι σεξιστική".

"Υπήρχε πάντα βία, αλλά τώρα τα μόνα γεγονότα που επισημαίνονται στη δημοσιότητα είναι η βία από άντρες. Αυτό πολώνει τις οικογένειες απέναντι στο ανδρικό φύλο. Τι πιο σεξιστικό από αυτό;" αναρωτήθηκε.

Τώρα για τη σχέση του με τη Θεοφανία Παπαθωμά, εξομολογήθηκε ότι "μας ένωσε η φιλοσοφία, με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Αυτό ερωτεύτηκα πάνω της. Θέλω η γυναίκα να είναι πάνω από μένα. Δεν είμαι το είδος άντρα που θέλει μια υποτακτική γυναίκα. Θα παντρευτούμε, πιστεύω. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ποτέ. Είμαστε λίγο “τσίου”, δεν προγραμματίζουμε ποτέ. Έχουμε φτάσει κοντά κάνα δυο φορές να παντρευτούμε. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News