J2US: «Λύγισε» η Δέσποινα Βανδή με την ιστορία που αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου για το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» (vid)

Life
J2US: «Λύγισε» η Δέσποινα Βανδή με την ιστορία που αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου για το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτό το τραγούδι το αγαπώ πολύ για δύο λόγους», αποκαλύπτει η Βίκυ Σταυροπούλου

Μια συγκινητική στιγμή μεταξύ της Βίκυς Σταυροπούλου που «λύγισε» και της Δέσποινας Βανδή παρακολουθήσαμε στο J2US μετά την ερμηνεία του τραγουδιού «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», που έχει συνδεθεί με τον έρωτα της τραγουδίστριας με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Θέλω να πω ότι αυτό το τραγούδι το αγαπώ πολύ για δύο λόγους. Όχι μόνο γιατί εκτιμώ αφάνταστα τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη, αλλά γιατί αυτό το τραγούδι το άκουσα… Πώς ρε παιδί μου, δεν δένουμε έναν τόπο με έναν άνθρωπο ή ένα τραγούδι με μια στιγμή; Αυτό το τραγούδι το άκουσα πριν κυκλοφορήσει στη Μάνη, ήμασταν με την Δέσποινα σε ένα μπαλκόνι και ήταν η πρώτη φορά που κάναμε ένα άνοιγμα με την Δέσποινα και ανακάλυψα έναν εσωτερικό της κόσμο που δεν τον γνώριζα. Ήταν τόσο αληθινή και τόσο συγκινητική γιατί ήταν σε ένα μεταβατικό και περίεργο στάδιο της ζωής της και το έχω συνδέσει με αυτό» περιέγραψε η ηθοποιός.

«Ήταν μια στιγμή που την είχα ανάγκη να την μοιραστώ μαζί της για να εκτιμήσω το μεγαλείο της ψυχής της. Ναι, πάντα με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το τραγούδι πέρα από την ομορφιά του γιατί εκεί σαν να ανακάλυψα την Δέσποινα που την ήξερα πολλά χρόνια πριν. Αλλά σαν εκεί να την γνώρισα, παιδιά και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί νιώθω ότι με την ψυχραιμία και τον τρόπο που αντιμετώπισε η Δέσποινα τη ζωή της, η ζωή την αντάμειψε και της αξίζει».

Η Δέσποινα συγκινήθηκε με όσα είπε η Βίκυ, σύμφωνα με το enikos.gr. «Προσπαθώ να αποφορτιστώ από όλα αυτά της Βίκυς. Πραγματικά αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για μένα. Ευχαριστώ τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη, γιατί χωρίς να το ξέρουν όταν μου το έδωσαν ήταν το soundtrack της ζωής μου» σχολίασε και απευθυνόμενη στην ηθοποιό ανέφερε «Σ’ αγαπάω πάρα πολύ! Πάρα πολύ πραγματικά».

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News