Ποια είναι τα τρία ζώδια που κερατώνουν εύκολα!

Life
Ποια είναι τα τρία ζώδια που κερατώνουν εύκολα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκριτικά με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου αυτά είναι τα ζώδια που κερατώνουν

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω πόσο πιστός είσαι… Υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν λίγο πιο εύκολη την απιστία, συγκριτικά με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου και αυτά είναι: Δίδυμοι, Σκορπιοί και Τοξότες.

Οι Δίδυμοι είναι πάντα το κέντρο του ενδιαφέροντος, τους αρέσει να βγαίνουν, να γνωρίζουν συνεχώς νέα άτομα και εύκολα πιάνουν κουβέντα με αγνώστους και γύρω παρέες. Είναι πιθανόν να ενθουσιαστούν ξαφνικά και να γίνουν άπιστοι πάνω στον παρορμητισμό τους. Γενικότερα κινούνται σαν “αέρας” ωστόσο όταν ερωτεύονται πραγματικά είναι πάρα πολύ δοτικοί ίσως και πιστοί.

Ο Σκορπιός κυβερνάται από το πάθος το οποίο θέλει να βρίσκεται συνέχεια στην ζωή του. Επίσης στους Σκορπιούς αρέσουν οι κρυφές καταστάσεις και οι προκλήσεις. Όταν μία σχέση αρχίσει να βαλτώνει ο Σκορπιός θα γίνει άνετα άπιστος και είναι πιθανόν να μην το μάθεις και ποτέ γιατί ξέρει να “κρύβεται”.

Την ίδια ώρα οι Σκορπιοί είναι κτητικοί και ζηλιάρηδες και σε καμία περίπτωση δεν συγχωρούν την απιστία από τον σύντροφό τους.

Οι Τοξότες μπορεί να είναι ερωτευμένοι και πλήρως αφοσιωμένοι το ένα λεπτό και το άλλο να χάνουν το ενδιαφέρον τους και να εστιάζουν σε κάποιο νέο αμόρε. Γενικά, πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο και δεν θεωρούνται οι πιο πιστοί από τα ζώδια. Για τον λόγο αυτό οι σχέσεις με τους Τοξότες είναι… δύσκολες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News