Σασμός - Spoiler 22/3: Ποιο είναι το νέο πρόσωπο που αφήνει την Αργυρώ άναυδη

Life
Σασμός - Spoiler 22/3: Ποιο είναι το νέο πρόσωπο που αφήνει την Αργυρώ άναυδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA - Στην Κρήτη, φτάνει ένα πρόσωπο που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή της Αργυρώς

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις της σειράς «Σασμός» στο αποψινό 22/3 επεισόδιο. Στην Κρήτη, φτάνει ένα πρόσωπο που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή της Αργυρώς. Ο λόγος για τον πατέρα του Σταύρου και του Βαγγέλη που θα της «επιτεθεί» για όσα έκανε στο παιδί του.

Απόψε η Καλλιόπη επισκέπτεται τον Παντελή και την Άννα. Τα όσα θα τους πει, θα τους κάνουν να ανησυχήσουν για τα μπλεξίματα του Μανόλη με τον κόσμο της νύχτας. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος παρεμβαίνει για να δώσει λύση στο πρόβλημα και να αποτραβήξει τον γιο τους μακριά.

Η Αργυρώ μένει άναυδη από την επίθεση του Σταύρου, την ώρα που η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Και αυτός είναι ο Μήτσος, ο πατέρας του Σταύρου και του Βαγγέλη που έρχεται από τα Γιάννενα με σκοπό να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Διέλυσες την οικογένειά σου για τον άντρα που σκότωσε τον αδελφό σου. Πώς κοιμάσαι ήσυχη τη νύχτα, κορίτσι μου; Οι τύψεις σε αφήνουν;», τη ρωτάει και η Αργυρώ κλονίζεται ξανά.

Βασιλική και Μαθιός μαθαίνουν για τα αποτελέσματα του τεστ DNA και οι αντιδράσεις τους θα είναι απρόβλεπτες. Ο Νικηφόρος και η Νάντια θα προσπαθήσουν να τους ηρεμήσουν. Παράλληλα, ο Παύλος επισκέπτεται τον Ευθύμη για ένα τελικό ξεκαθάρισμα, μετά από το οποίο τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ALPHA αποφάσισε να προβεί σε μια μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμά του καθώς έχει στην κατοχή του τα δικαιώματα μετάδοσης των προκριματικών του Euro 2024 και από την Πέμπτη πρέπει αναγκαστικά να «αποσύρει» τον μεγάλο άσσο στο μανίκι του την σειρά «Σασμός».

Υπενθυμίζεται πως ο Σασμός είναι ανίκητος στην prime time ζώνη του σταθμού και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια θέση θα κατακτήσει στην τηλεθέαση της συγκεκριμένες ημέρες που, τουλάχιστον, την Πέμπτη θα έχει σκληρό ανταγωνισμό απέναντί του αφού το Survivor All Star θα προβληθεί κανονικά.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ιταλία-Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα ακολουθήσει η εκπομπή Post Game στις 23:45.

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γιβραλτάρ-Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα προηγηθεί η εκπομπή Pre Game στις 21:00 και η εκπομπή Post Game στις 23:45.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News