Αλεξάνδρα Νίκα: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού - Η χλιδάτη ζωή που πολλοί θα ζήλευαν…

Life
Αλεξάνδρα Νίκα: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού - Η χλιδάτη ζωή που πολλοί θα ζήλευαν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου, ενώ πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψαν όλοι μαζί για Τοσκάνη και Φλωρεντία

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένος. Η γυναίκα που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει μπει στην ζωή του τους τελευταίους τρεις μήνες είναι η Αλεξάνδρα Νίκα.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό Μας», οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου Ανέστη Ευαγγελόπουλου, ενώ πριν από  λίγες ημέρες ταξίδεψαν όλοι μαζί για Τοσκάνη και Φλωρεντία.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί κατά καιρούς να γίνονται γνωστές οι σχέσεις του, ωστόσο ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις ή τις κοινές φωτογραφίες στα social media, σύμφωνα με το enikos.gr.

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη του Γιώργου Νίκα που δραστηριοποιούνταν στον χώρο των αλλαντικών. Μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, από τη γνωστή οικογένεια εφοπλιστών. Έχει ακόμη δύο αδέλφια τον Παναγιώτη και τη μικρή Νταίζη. Μάλιστα, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Η Αλεξάνδρα Νίκα αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τις ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της, αλλά και την μόδα. Η 24χρονη διαθέτει έναν εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μετρά ήδη 21.000 followers.

Μια γεύση από την χλιδάτη ζωή της Αλεξάνδρας που πολλοί θα ζήλευαν…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News