Maestro: Λίγες ώρες απομένουν για την παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix

Life
Maestro: Λίγες ώρες απομένουν για την παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχικά τον περασμένο Δεκέμβριο, το Maestro κυκλοφόρησε στο Netflix για τους συνδρομητές σε Ελλάδα και Κύπρο

Δύο 24ωρα απομένουν πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του Maestro στο Netflix. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στον παγκόσμιο κατάλογο του και η οποία θα είναι διαθέσιμη στις 17 Μαρτίου. Μάλιστα σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου, ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, θα την παρουσιάσει σε Έλληνες ομογενείς σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει.

Σημειώνεται ότι στον κατάλογο του Netflix έχει τον τίτλο Maestro in Blue για να ξεχωρίζει από την ταινία Maestro με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Θυμίζουμε ότι αρχικά, τον περασμένο Δεκέμβριο, το Maestro κυκλοφόρησε στο Netflix για τους συνδρομητές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν και όπως μαθαίνουμε το σενάριο των 9 επεισοδίων είναι σχεδόν έτοιμο, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του, τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες, αρχικά στην Αθήνα και από το φθινόπωρο στους Παξούς.

Πριν από μερικές μέρες, ο Χριστόφορς Παπακαλιάτης είχε στην Αθήνα μια πρώτη συνάντηση με τους ηθοποιούς που θα έχουν τα πρώτα γυρίσματα, όπως αποκάλυψε η Κλέλια Ανδριολάτου με μια selfie στα social media.

Επίσης, όπως και με την πρώτη σεζόν, ο δεύτερος –και τελευταίος- κύκλος του Maestro, θα προβληθεί πρώτα στο Mega και στη συνέχεια στο Netflix.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News