Ξανά μαζί ...για καφέ Αντόνιο Μπαντέρας και Μέλανι Γκρίφιθ

Life
Ξανά μαζί ...για καφέ Αντόνιο Μπαντέρας και Μέλανι Γκρίφιθ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το διάσημο ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 19 χρόνια

Η Μέλανι Γκρίφιθ και ο Αντόνιο Μπαντέρας μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, διατηρούν όμως άριστες σχέσεις, αφού έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη. Οι δύο ηθοποιοί ήταν παντρεμένοι από το 1996 έως το 2015. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Two Much" το 1995 και άρχισαν να βγαίνουν λίγο αργότερα. Η Γκρίφιθ ήταν ήδη μια καταξιωμένη ηθοποιός, έχοντας εμφανιστεί σε πολλές ταινίες κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1980 και του 1990, ενώ ο Μπαντέρας ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι στο Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στο Λονδίνο το 1996 και απέκτησαν ένα παιδί μαζί, μια κόρη με το όνομα Στέλλα, η οποία γεννήθηκε το 1996. Από τότε η Στέλλα ακολούθησε τα βήματα των γονιών της και ακολούθησε καριέρα στην υποκριτική, παίζοντας σε ταινίες όπως το "Crazy in Alabama" και το "The Art of Racing in the Rain".

Σε πρόσφατη δημοσίευσή του στο Instagram, ο Μπαντέρας φωτογραφήθηκε με την Γκρίφιθ και την κόρη τους, από μία έξοδο σε εστιατόριο. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο ηθοποιός έγραψε: «Συνάντηση με τη Μέλανι.Γεύμα στο Polo Lounge του Beverly Hills Hotel με την κόρη μας Στέλλα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News