default-image

Σασμός Spoiler: Θανάσιμη παγίδα του Ευθύμη στην Μαρίνα την ημέρα του γάμου της - Όλα όσα θα δούμε απόψε

Life
Σασμός Spoiler: Θανάσιμη παγίδα του Ευθύμη στην Μαρίνα την ημέρα του γάμου της - Όλα όσα θα δούμε απόψε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφτασε η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και την Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» που έρχεται απόψε, εκτάκτως, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Έφτασε η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και την Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί: Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στην Μαρίνα, την ώρα του γάμου της.

Ο Αντώνης τραυματίζεται, αμέσως μετά το γάμο, και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο Αστέρης προτείνει το μεγάλο βήμα στην Αργυρώ που έχει να αντιμετωπίσει, εκτός από τον σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη, το ξύπνημα του Σταύρου, και έναν Βαγγέλη που αποφασίζει να αναλάβει δράση για τον αδελφό του.

https://www.youtube.com/watch?v=Uwe8-boJno0

Σασμός: Μυστικά και ανατροπές στη 2η σεζόν

Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν παλιά, κρυμμένα μυστικά. Μεγάλες ανατροπές φέρνουν τα πάνω κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης. Καταιγιστικές αποκαλύψεις μετακινούν κάθε πυλώνα βεβαιότητας. Καθοριστικές καταστάσεις γκρεμίζουν τις όποιες σταθερές. Καινούργια πρόσωπα έρχονται από τα παρελθόν για να φωτίσουν το μέλλον και να πυροδοτήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις.

Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς αλλά και τα συναισθήματά τους. Οι «νεκροί» «ξεβράζονται» από τη θάλασσα και ζητούν εκδίκηση. Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος. Θάνατος. Και στο φινάλε απομένει να αποδειχθεί ή όχι το «κραταιά ως θάνατος αγάπη».

Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση.

Έτσι γεννιέται η ελπίδα και ο σασμός. Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Νέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News