Κατερίνα Καινούργιου για Αμβρόσιο: Την εκκλησία αμαυρώνει! Ντρέπομαι! (vid)

Life
Κατερίνα Καινούργιου για Αμβρόσιο: Την εκκλησία αμαυρώνει! Ντρέπομαι! (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Γιατί ακόμη η εκκλησία επιτρέπει σε αυτόν τον άνθρωπο να κηρύσσει τον λόγο του Θεού; Τι περιμένει η εκκλησία και τον αφήνει ακόμη;"

Ο πρώην μητροπολίτης Αμβρόσιος ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του ότι η τραγωδία στα Τέμπη είναι τιμωρία για το Καρναβάλι.

Μέσα από την έκπομπή της"Super Κατερίνα" η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε ακούγοντας τα όσα είπε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος.  

"Γιατί ακόμη η εκκλησία επιτρέπει σε αυτόν τον άνθρωπο να κηρύσσει τον λόγο του Θεού; Τι περιμένει η εκκλησία και τον αφήνει ακόμη; Είμαι έξαλλη με αυτό. Αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι τους γονείς των παιδιών που έχουν χαθεί, που θρηνούν τα παιδιά τους πάνω από τα φέρετρα, γονείς που δεν έχουν ούτε στάχτη να θάψουν, να ακούν αυτές τις δηλώσεις; Οι γονείς αυτοί θα εφησυχαστούν ότι το παιδί τους αναπαύεται εν ειρήνη και είναι στον Θεό; Αν ήμουν εκκλησία θα τον είχα καθαιρέσει με την μία!

Την εκκλησία αμαυρώνει! Ντρέπομαι! Με συγχωρείτε που είμαι έτσι νευριασμένη αλλά ντρέπομαι για αυτές τις δηλώσεις! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν γονείς που πενθούν τα παιδιά τους, επιτρέπεται η εκκλησία γενικότερα να αφήνει τέτοιες δηλώσεις να ακούγονται από έναν μητροπολίτη;" ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News