Κάρα Ντελεβίν:"Ή θα κατέληγα νεκρή ή θα έκανα κάτι πολύ ηλίθιο" (vid)

Life
Κάρα Ντελεβίν:"Ή θα κατέληγα νεκρή ή θα έκανα κάτι πολύ ηλίθιο" (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τον εθισμό της στα ναρκωτικά

Μιλώντας στη Vogue, με αφορμή το εξώφυλλο του Απριλίου 2023 που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, είπε ότι τα στιγμιότυπα των παπαράτσι ήταν ένα «ταρακούνημα» για το ταξίδι της νηφαλιότητάς της.

Έξι μήνες μετά τη διαρροή βίντεο με την Κάρα Ντελεβίν σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, να φέρεται αλλοπρόσαλλα, το διάσημο μοντέλο σχολίασε για πρώτη φορά την κατάσταση της υγείας της, αλλά και το πόσο επηρεάστηκε η ζωή της από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η 30χρονη εξήγησε ότι μόλις είχε επιστρέψει από το φεστιβάλ Burning Man στη Νεβάδα στις εικόνες του Σεπτεμβρίου 2022, επισημαίνοντας ότι «δεν είχε κοιμηθεί και δεν ήταν καλά».

Η πρωταγωνίστρια του «Carnival Row» ανέφερε συγκεκριμένα: «Είναι σπαρακτικό, γιατί νόμιζα ότι περνούσα καλά, αλλά κάποια στιγμή, ήμουν σαν "εντάξει, δεν φαίνομαι καλά". Οπότε κατά κάποιον τρόπο, αυτές οι φωτογραφίες ήταν κάτι για το οποίο πρέπει να είμαι ευγνώμων».

Δείτε το βίντεο

Για τη χρήση ναρκωτικών, σχολίασε ότι την έκανε να αισθάνεται «ανίκητη».

Χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της «άγρια», τονίζοντας ότι: «Είναι τρομακτικό πράγμα για τους ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπούν».

Η σταρ του «Planet Sex», μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης στα τέλη του 2022.

Σχετικά με αυτό, ανέφερε:

«Δεν ήμουν έτοιμη. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν δεν είσαι μπρούμυτα στο πάτωμα και έτοιμος να ξανασηκωθείς, δεν θα το κάνεις. Σε εκείνο το σημείο, ήμουν πραγματικά έτοιμη. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι αν συνέχιζα να ακολουθώ τον δρόμο που ακολουθούσα, είτε θα κατέληγα νεκρή είτε θα έκανα κάτι πολύ, πολύ ηλίθιο».

Για την κατάσταση της υγείας της σήμερα, η Ντελεβίν είπε:

«Έχω ακόμα πολλή ενέργεια, αλλά δεν είναι αλλοπρόσαλλη. Είμαι πιο ήρεμη. Δεν πρόκειται ποτέ να διορθωθεί ή να θεραπευτεί πλήρως, αλλά είμαι εντάξει με αυτό, και αυτή είναι η διαφορά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News