default-image

Η απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη στο γιατί βγήκε να τραγουδήσει εν μέσω εθνικού πένθους(vid)

Life
Η απάντηση του Γιώργου Τσαλίκη στο γιατί βγήκε να τραγουδήσει εν μέσω εθνικού πένθους(vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Όταν έχασα τον αδερφό της γυναίκας μου, το επόμενο βράδυ πήγα στο μαγαζί να δουλέψω"

Αμέσως μετά την τραγωδία στη Λάρισα και την πολύνεκρη σύγκρουση στα Τέμπη, ο πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος.

Γι' αυτό και τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της χώρας, ανέστειλαν τη λειτουργία τους. Μερικά, ωστόσο, παρέμειναν ανοιχτά και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ποικίλες.

Ένα από αυτά είναι και το μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά. Πριν ακόμη ξεκινήσει το μουσικό πρόγραμμα, οι δύο καλλιτέχνες βγήκαν στη σκηνή, προκειμένου ο Γιώργος Τσαλίκης να ξεκαθαρίσει τον λόγο που το μαγαζί δεν έμεινε κλειστό.

«Για να περάσουμε καλά μέχρι το πρωί θέλω να σας πω δύο πολύ σύντομα και αληθινά λόγια, χωρίς να πέσουμε, εκ μέρους και του Γιώργου γιατί το συζητήσαμε. Όλοι ζήσαμε ακριβώς τα ίδια αυτές τις ημέρες. Την πίκρα τη στενοχώρια και την απογοήτευση. Όταν ήμουν στο Ρομέο έχασα τον αδερφό της γυναίκας μου και το επόμενο βράδυ πήγα στο μαγαζί να δουλέψω. Σε αυτό το μαγαζί δουλεύουν 50-60 άτομα. Γι' αυτούς δεν είναι διασκέδαση, είναι η δουλειά τους. Γι' αυτό είμαστε εδώ. Μέσα από τη μουσική έρχεται η θεραπεία. Σήμερα το βράδυ λοιπόν, χωρίς να ξεχνάμε θα θεραπευτούμε μέσα από την μουσική. Καλή διασκέδαση» είπε ο τραγουδιστής.

Φωτογραφία : NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News