Super Κική: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη σύλληψή της - "Θα το ξαναέκανα όσες φορές χρειαστεί" (vid)

Life
Super Κική: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη σύλληψή της - "Θα το ξαναέκανα όσες φορές χρειαστεί" (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Καλησπέρα σε όλους! Είμαι η Super Κική για όλους όσους δεν τους θυμούνται και το λένε λάθος και είμαι εδώ για να απολογηθώ και να μιλήσω για τα αυτονόητα..."

«Θα τα πω όλα στο Instagram» είχε δηλώσει η Super Κική, λίγο αφότου αφέθηκε ελεύθερη και το μεσημέρι της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση για το συμβάν που την οδήγησε στο κρατητήριο.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ της, η Super Κική ή Κική Λιτσάκη όπως είναι το πραγματικό της όνομα, λέει:

«Καλησπέρα σε όλους! Είμαι η Super Κική για όλους όσους δεν τους θυμούνται και το λένε λάθος και είμαι εδώ για να απολογηθώ και να μιλήσω για τα αυτονόητα. Πριν 12 χρόνια γνωρίστηκα με την Αντρέα στη φυλακή, όπου εκεί γέννησε και της βάφτισα και το παιδί. Βγαίνοντας πήγαμε στο πρόγραμμα απεξάρτησης, όπου εκεί γνώρισε αυτόν και έκαναν ερωτική σχέση. Δεν θα κάτσω να φτιάξω σήριαλ του Παπακαλιάτη, ούτε θα πω λεπτομέρειες, θα σας δείξω φωτογραφίες που μιλάνε από μόνες τους…».

«Αν όμως είχε συμβεί μια συνηθισμένη γυναικοκτονία απλά θα προσθέτατε την Αντρέα στον αριθμό των γυναικοκτονιών στο καταστατικό που υπάρχει στην Ελλάδα. Σωστά; Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις μηνύσεις εις βάρος του από την ίδια που δεν έχει γίνει τίποτα. Τέλος να σας πω ότι εγώ και θα το ξανακάνω και θα το ξαναέκανα όσες φορές ακόμη χρειαστεί και με όποιον τρόπο για να υποστηρίξω τον οποιονδήποτε φίλο μου. Ευχαριστώ και αυτούς που δεν μας στηρίζουν, τα φιλιά μου» τόνισε τέλος.

Οι κατηγορίες

Η Super Κική, η κουμπάρα της και μία άλλη φίλη τους είχαν συλληφθεί, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους 37χρονος άνδρας για υποκίνηση άγριου ξυλοδαρμού, ενώ οι ίδιες τον έχουν μηνύσει για απειλή, εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία.

Όπως είχε καταγγείλει ο 37χρονος, η instagrammer μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες τον οδήγησαν στην Πανεπιστημιούπολη με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια.

Ο δικηγόρος της Super Κικής, Βίκτωρ Στεφανόπουλος είχε δηλώσει στο protothema.gr: «Οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή με τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της ενδοοικογενειακής απειλής και της ηθικής αυτουργίας. Και τα τρία κορίτσια δεν έχουν καμία εμπλοκή, κατήγγειλαν τον συγκεκριμένο κακοποιητή για τις κατ’ επανάληψη και κατ’ εξακολούθηση πράξεις βίας κατά της πρώην συντρόφου του. Όλα θα ξεκαθαριστούν την Πέμπτη το πρωί στον ανακριτή»

«Η επίθεση αυτή είναι επαγγελματική, προσχεδιασμένη»

Μιλώντας στο protothema.gr ο δικηγόρος του 37χρονου είχε κάνει λόγο για επαγγελματική και προσχεδιασμένη επίθεση. Το protothema.gr, είχε παρουσιάσει φωτογραφίες, από την κατάσταση στην οποία περιήλθε ο άνδρας.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί για τον εντολέα μου είναι ψευδή και συκοφαντικά. Δεν απείλησε και δεν εξύβρισε αλλά πιο πολύ ακόμη δεν προπηλάκισε ή τέλεσε αδικήματα όπως ξυλοδαρμό ή απόπειρα ξυλοδαρμού. Απεναντίας, δέχθηκε βαρύτατη σωματική κάκωση από άνδρα ο οποίος ήταν εκεί από τις τρεις γυναίκες προφανώς διότι είναι αυτός που τις συνοδεύει σε κάθε δικαστική διαμάχη που έχουν. Του κατάφερε ένα πλήγμα στο σαγόνι και για αυτό έχει κάταγμα. Έχει κάταγμα στο πηγούνι, στη μύτη και έχει και κάταγμα στο χέρι. Άρα, λοιπόν, η επίθεση αυτή είναι επαγγελματική, προσχεδιασμένη. Παρότι υπήρχε όρος, υποτίθεται ασφαλιστικών μέτρων, να μην συναντώνται μεταξύ τους τον παραβίασε η σύντροφός του και συνάμα με τις άλλες δύο γυναίκες, την κουμπάρα της, τη Super Κική, και άλλη μια η οποία συνέδραμε στην προσπάθειά τους τον έχουν ξυλοκοπήσει και τον έχουν φέρει σε μια κατάσταση η οποία μπορεί να ήταν πολλή επικίνδυνη για τη σωματική του ακεραιότητα.

37xronos-2

Εμείς δηλώνουμε σήμερα ενώπιον του αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου ότι θα λάμψει η αλήθεια για την απόπειρα δολοφονίας, όπως θέλουμε να χαρακτηριστεί του εντολέα μου, από τον άγνωστο άνδρα. Ο οποίος δεν ήταν περαστικός, γιατί αν ήταν περαστικός θα περίμενε και την Αστυνομία να κάνει την κατάθεσή του. Είναι ένας επαγγελματίας άνθρωπος ο οποίος πληρώθηκε για να τον ξυλοκοπήσει βαρύτατα», δήλωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News