Life

Η «σπόντα» της Καίτης Γαρμπή στην Δέσποινα Βανδή - «Η κυρία από εκεί είναι οικογένεια Μπισμπίκη»

Η Καίτη Γαρμπή θέλησε να «πειράξει» τη Δέσποινα Βανδή και βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να το κάνει

Ένα επικό σχόλιο έκανε η Καίτη Γαρμπή κατά τη διάρκεια του χθεσινού live του J2US θέλοντας να πειράξει την Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια μετά το ντουέτο της Μαρίας Αντωνά με την Ειρήνη Μιχαήλ οι οποίες ερμήνευσαν το τραγούδι «Μπικίνι Τσα Τσα» από την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο» σχολίασε πως δεν είχαν ξέσπασμα και βρήκε την ευκαιρία να πετάξει την ατάκα της σχολιάζοντας τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Όπως λέει ο Σταμάτης, δεν είχε ξέσπασμα. Πώς ξεσπάω εγώ, που είμαι Τζέλα Δελαφρέγκα με την κυρία από εκεί που είναι οικογένεια Μπισμπίκη; Καμία σχέση», δήλωσε η Καίτη Γαρμπή γελώντας στην Δέσποινα Βανδή, η οποία με εμφανή αμηχανία της απάντησε: «Ποιος είναι οικογένεια Μπισμπίκη;».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια