Ο Δημήτρης Μεντζέλος αποκαλύπτει στο «Καλό Μεσημέρι»: Τα Ημισκούμπρια ετοιμάζουν την επιστροφή τους (vid)

Life
Ο Δημήτρης Μεντζέλος αποκαλύπτει στο «Καλό Μεσημέρι»: Τα Ημισκούμπρια ετοιμάζουν την επιστροφή τους (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης Μεντζέλος μας μιλάει για την πρώτη Live solo εμφάνιση του στην πόλη του Ηράκλειου μετά από 8 χρονιά, και ευχαριστεί τον κόσμο για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν - Δεν κυνήγησε ποτέ την δόξα και τα ευκολά χρήματα και αποκαλύπτει στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» πως τα Ημισκούμπρια ετοιμάζουν την επιστροφή τους για τα 30 χρονιά - Δείτε την συνέντευξη

Είναι Έλληνας μουσικός, στιχουργός, ράπερ και MC και ευρύτερα γνωστός ως μέλος του ελληνικού Ηip Ηop μουσικού συγκροτήματος Ημισκούμπρια. Το να συναντάς έναν μουσικό μύθο είναι πάντα μια ιδιαίτερη υπόθεση, ειδικά όταν αποδεικνύεται πως αυτός παραμένει αυθεντικός και προσγειωμένος και διαχειρίζεται εξαίσια τον μύθο του, όπως κάνει ο Δημήτρης Μεντζέλος.

Ο Δημήτρης Μεντζέλος μας μιλάει για την πρώτη Live solo εμφάνιση του στην πόλη του Ηράκλειου μετά από 8 χρονιά, και ευχαριστεί τον κόσμο για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν.

Δεν κυνήγησε ποτέ την δόξα και τα ευκολά χρήματα και αποκαλύπτει στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» πως τα Ημισκούμπρια ετοιμάζουν την επιστροφή τους για τα 30 χρονιά, όταν ένας Dj - ραδιοφωνικός παράγωγος, ένας φοιτητής της καλών τεχνών και ένας τεχνικός υπολογιστών, έφτιαξαν την ιδανική... ΤΡΙΠΛΕΤΑ .

Ο Δημήτρης Μεντζέλος περιγράφει τη σχέση μεταξύ τους 7 χρονιά μετά την διάλυση του συγκροτήματος και απαντάει στο ερώτημα αν του έχει γίνει πολιτική πρόταση. Αναφέρεται στη συνεργασία με τον Λευτέρη Σαμψών για τα Ραπαμύθια, αλλά και στη μελοποίηση του Μαραμπού του Καββαδία και απαντά για τη Hip Hop μουσική στα 90s VS των Trapper και τη μουσική του σήμερα.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News