Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται αναστατωμένη από παρωδία στη σειρά "South Park"

Life
Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται αναστατωμένη από παρωδία στη σειρά "South Park"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου με τον ειρωνικό τίτλο "Παγκόσμια Περιήγηση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων" η πρώην ηθοποιός και νυν δούκισσα του Σάσσεξ και ο πρίγκιπας Χάρι σατιρίζονται έντονα

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να είναι «αναστατωμένη και συγκλονισμένη» για τον τρόπο που απεικονίζονται η ίδια και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι σε πρόσφατο επεισόδιο της κωμικής τηλεοπτικής σειράς animation «South Park».

Στο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου με τον ειρωνικό τίτλο «Παγκόσμια Περιήγηση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» η πρώην ηθοποιός και νυν δούκισσα του Σάσσεξ και ο πρίγκιπας Χάρι σατιρίζονται έντονα.

Ενώ ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν κατονομάζονται, είναι σαφές ότι οι φανταστικοί χαρακτήρες «πρίγκιπας και πριγκίπισσα του Καναδά» βασίστηκαν εξ ολοκλήρου στα πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στο επεισόδιο, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα μετακομίζουν στο South Park σε μια προσπάθεια να βρουν κάποια ιδιωτικότητα, παρά το γεγονός ότι αναζητούν σαφώς την προσοχή πηγαίνοντας σε περιοδείες Τύπου, φωνάζοντας δημόσια και κάνοντας ρίψη πυροτεχνημάτων στον μπροστινό κήπο τους.

Στην παρωδία ο πρίγκιπας προωθεί τη νέα αυτοβιογραφία του με τίτλο «Waaagh».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε πηγή στο «The Spectator», η Μέγκαν Μαρκλ είναι «αναστατωμένη και συγκλονισμένη» από την απεικόνιση της ίδιας και του συζύγου της στο επεισόδιο της σειράς. Λέγεται επίσης ότι «ενοχλήθηκε από τη σειρά South Park, αλλά αρνείται να παρακολουθήσει ολόκληρο το επεισόδιο».

Ο δημοσιογράφος Νιλ Σιν δήλωσε στο Fox News ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες εναντίον των δημιουργών της κωμικής σειράς. «Η νομική τους ομάδα παρακολουθεί το επεισόδιο για να δει τι είναι λάθος» ανέφερε.

Το επεισόδιο εγκωμιάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τους θεατές και έγινε ένα θέμα - τάση στο Twitter μία μέρα μετά την προβολή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News