Μαρία Κορινθίου: Το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο - Οι πρώτες της δηλώσεις

Life
Μαρία Κορινθίου: Το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο - Οι πρώτες της δηλώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για τον γιατρό της

Η Μαρία Κορινθίου χειρουργήθηκε στο αριστερό της πόδι λόγω φλεβικής ανεπάρκειας. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει, η επόμενη επέμβαση και οι αστείες στιγμές στο νοσοκομείο

Η Μαρία Κορινθίου απουσίαζε από το «Πρωινό» λόγω του προβλήματος υγείας που την οδήγησε σε χειρουργική επέμβαση. Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για τον λόγο που έπρεπε να χειρουργηθεί αλλά και τη διάγνωση.

«Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια. Είχαμε προγραμματισμένο μετά τις γιορτές να μπω για εγχείρηση. Ήταν να κάνω επέμβαση με λέιζερ αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε ανεύρισμα. Κι έτσι με… άνοιξαν κανονικά στο αριστερό πόδι» είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου για το χειρουργείο που έκανε.

Όπως ανέφερε είχε συγκεκριμένα συμπτώματα: «Όταν κουραζόμουν, η φλέβα πεταγόταν σαν να σπάσει. Το σώμα μου μιλούσε. Έπρεπε να το κάνω αυτό το χειρουργείο».

Όπως η ίδια αποκάλυψε θα πρέπει να κάνει και ένα δεύτερο χειρουργείο στο άλλο της πόδι προκειμένου να αντιμετωπιστεί πλήρως το πρόβλημα. «Είμαι μπαταρισμένη. Θέλω 10 ημέρες για να βγάλω τα ράμματα. Φοράω αυτή την υπέροχη κάλτσα. Πρέπει να κάθομαι, να είμαι ξαπλωμένη και να έχω το πόδι ψηλά. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εγχειριστώ και στο άλλο πόδι» είπε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Κορινθίου θα επιστρέψει στον «αέρα» του «Πρωινού» από το πρωί της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου. «Οι γιατροί θα με σκοτώσουν αλλά θα γυρίσω αύριο στο Πρωινό. Φειδωλά, κούτσα-κούτσα», ανέφερε.

Στο τέλος η ηθοποιός και παρουσιάστρια περιέγραψε με χιόμορ κάποιες στιγμές από το νοσοκομείο:

«Την ώρα της νάρκωσης, όταν ξυπνούσα, μου λέει ο γιατρός: μου έβγαλες την πίστη, πάω να κοιμηθώ. Πριν μπούμε για την επέμβαση, έλεγα στον Γιάννη: δεν πήγαμε σούπερ-μάρκετ. Βγαίνω από την εγχείρηση, είμαι ακόμα από τη νάρκωση, και του το ξαναλέω. Το βράδυ, ενώ κοιμόμασταν, πετάγομαι και του λέω: Γιάννη, παρήγγειλα τελικά σούπερ-μάρκετ» αφηγήθηκε η Μαρία Κορινθίου.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για τον γιατρό της

Η Μαρία Κορινθίου μέσα από ανάρτηση θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά τον γιατρό της για όσα έκανε για εκείνη.

Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Θα το λέω και θα το ξαναλέω : « Πόσο σημαντικό σε αυτή τη ζωή είναι να περιτριγυρίζεσαι και να μαγνητίζεις ανθρώπους στη ζωή σου που σε αγαπάνε, σε αγκαλιάζουν, σε προσέχουν.» Ο γιατρός μου, ο εξαιρετικός γιατρός μου, αγγειοχειρουργός ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ @petrosmoustogiannes

και με αγαπάει, και με πρόσεξε και τον «παίδεψα» και με έκανε περδίκι και θέλω να το μοιραστώ δημόσια πόσο σπουδαίος είναι, και δημόσια να του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ! Ευχαριστώ πολύ πολύ για την αγάπη σου πάνω απ´ολα! Σύντομα θα σας πω τι είχα….μεγάλο κύμα αγάπης και από όλους εσάς, διαβάζω μερικά μηνύματα( δεν μπορώ ακόμα), θα σας στειλω καρδιές και ευγνωμοσύνη. Και μόνο που με λέτε «Μαράκι μας» …πετάω.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News